Win muziekknuffeltjes van lief! lifestyle | WINWEEK

Daar ben ik weer met een nieuwe winactie! Ik voel me net Oprah. ‘Jij een cadeau, en jij een cadeau, en jij een cadeau!’ Vandaag mag ik twee hele schattige knuffeltjes uit de nieuwe lief! lifestyle knuffelcollectie weggeven!

En deze knuffeltjes zijn niet zomaar alleen lief, schattig en zacht. Er zit ook nog een muziekdoosje in! Leuk voor de aller- aller- kleinsten onder ons dus!

Met andere woorden. Ben je zwanger, is je zus zwanger, je vriendin of je buurvrouw? Of ben je of ken je iemand die net is bevallen, dan is dit het ideale cadeautje! Doe mee met de winactie en wie weet win jij zo’n lief! knuffeltje.

Ik geef er twee weg. Eén roze konijntje en één blauw hondje. Laat in je reactie dus ook even weten welke van de twee je het liefst zou krijgen 🙂 Oh en volg me op mijn YouTube kanaal, Facebook en Instagram voor zover je dat nog niet had gedaan!

Meedoen kan tot en met 11 maart. Daarna ontvangen de winnaars een mail van mij!

De nieuwe lief! lifestyle knuffelcollectie is zo nieuw dat hij nog niet eens verkrijgbaar is! Dus als je een échte lief! fan bent, dan ben je één van de eerste die zo’n leuk muziekknuffeltje bemachtigd. De nieuwe knuffelcollectie wordt binnenkort in de webshop www.lieflifestyle.nl verwacht.

Simone

31 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Omg net toen ik dacht dat je kadoos niet beter konden kom je met deze aanzetten! Het mogen duidelijk zijn dat ik graag ga voor het blauwe konijn Opramone. Daarnaast volg ik je op alles uiteraard en kan ik niet wachten om te zien wat mirthe je nu weer brengt in je leven. Heb vooral erg gelachen om het vergeten luier verhaal. Groetjes Angeline

 • Ik doe mee voor m’n zusje en ga voor het roze konijntje! Eind deze maand verwacht ze haar eerste dochtertje dus zou super leuk zijn om dit voor haar te winnen!

 • De blauwe voor ons verwachte zoontje Past goed bij alle Lief! kleertjes die op hem liggen te wachten

 • Wat gaaf en leuk. Ik doe graag mee voor een blauwe. Al is het nog wel even een verrassing wat we krijgen 🙂

 • Jaa wij doen weer mee! Onze meiden vinden zo’n lief roze konijntje met een muziekje helemaal geweldig!
  We volgen jou overal

 • Leuk ! Graag voor ons meisje het roze konijntje die wij zullen verwachten in augustus

 • Wat lief! Het schattige roze konijntje zou ik graag in de handjes van mijn kleine meisje willen zien, ze grijpt nu naar alles. Weet zeker dat dit konijntje een echt vriendinnetje gaat worden! Volg op Youtube, Bloglovin en G+

 • Wauw ik ga voor de roze!
  Ik volg je op Facebook en YouTube.
  Ik zal m’n zwangere vriendinnetje ook even taggen!

 • Wow wat super schattig deze!! Ik doe mee voor het roze konijntje, voor ons kleine meisje die we over ongeveer 2 weekjes verwachten….♡

 • .. Een roze voor mijn lieve collega. Ze hebben al een dochter maar hoe leuk is deze voor de nog ongeboren kleine dame !!

 • Hey, het blauwe hondje zou ik wel leuk vinden. Ik heb nog geen vast muziekje voor Melle in zijn kamertje. Zou zeker van pas komen! Succes met het kiezen van alle winnaars van alle win acties!! Ik volg je op fb en instagram.
  Groetjes

 • Erg fan van lief! Mijn oudste zoon heeft er al een mooie knuffel van. Deze muziekknuffel zou ik te gek vinden voor mijn tweede zoon, die nog in mijn buik zit.

 • Mijn 6 maandjes jong prinsesje lili!
  Een knuffel maatje om te slapen zal haar geruststellen! en die kleurtjes wat leukerd

 • Ohh hier wordt mijn zoontje van 3 maanden zekerweten heel blij en rustig van! Een blauwe versie voor hem! 😀

 • Oh my god, wat zijn ze schattig! Mijn blauwe baby-uitzet van de oudste heb ik helemaal opgeleukt met de dooky-serie van Lief in het roze, dus deze zou er helemaal goed bij passen. Ik doe dus graag mee voor de roze
  Ik heb geen Facebook of Instagram, maar ik volg wel je youtubekanaal (maar dan met mijn G-mailaccount)

 • Die zijn echt super leuk! Ik zou heel graag de blauwe willen winnen voor mijn neefje.

  Ik volg je op youtube (liekeee24), facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

  Je hebt trouwens echt een leuke profielfoto en layout.

 • Ooh ik vind die blauwe hond heel lief! 😀 Ik volg je via alle voorgenoemde kanalen!

 • Wat super lief! En het roze konijntje zou ik graag voor ons eigen ‘konijnen’ meisje willen winnen.. Thuis hebben we echte konijnen en ze heeft al een veel kleertjes met konijntjes maar nog geen knuffel.

 • Ik zou graag het roze konijntje winnen voor kleine Norah, het dochtertje van mijn lieve vriendin.

 • O, wat schattig!
  Mijn jongste kleindochtertje zou hier heel blij van worden.
  Zij kiest het blauwe muziekknuffeltje.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: