Daar ben ik weer met een nieuwe winactie! Ik voel me net Oprah. ‘Jij een cadeau, en jij een cadeau, en jij een cadeau!’ Vandaag mag ik twee hele schattige knuffeltjes uit de nieuwe lief! lifestyle knuffelcollectie weggeven!

En deze knuffeltjes zijn niet zomaar alleen lief, schattig en zacht. Er zit ook nog een muziekdoosje in! Leuk voor de aller- aller- kleinsten onder ons dus!

Met andere woorden. Ben je zwanger, is je zus zwanger, je vriendin of je buurvrouw? Of ben je of ken je iemand die net is bevallen, dan is dit het ideale cadeautje! Doe mee met de winactie en wie weet win jij zo’n lief! knuffeltje.

Ik geef er twee weg. Eén roze konijntje en één blauw hondje. Laat in je reactie dus ook even weten welke van de twee je het liefst zou krijgen 🙂 Oh en volg me op mijn YouTube kanaal, Facebook en Instagram voor zover je dat nog niet had gedaan!

Meedoen kan tot en met 11 maart. Daarna ontvangen de winnaars een mail van mij!

De nieuwe lief! lifestyle knuffelcollectie is zo nieuw dat hij nog niet eens verkrijgbaar is! Dus als je een échte lief! fan bent, dan ben je één van de eerste die zo’n leuk muziekknuffeltje bemachtigd. De nieuwe knuffelcollectie wordt binnenkort in de webshop www.lieflifestyle.nl verwacht.

Simone