Lieve mensen, wat was dit leuk! Zo’n winweek houden. Misschien doe ik dat volgend jaar wel weer als mijn blog jarig is. Want wat mij betreft was het een succes. Zoveel leuke reacties van jullie allemaal. Echt ontzettend leuk en bedankt allemaal dat jullie allemaal meedoen! Vandaag de allerlaatste winactie van de winweek op Papaisdeliefste.com.

Vandaag is het alweer tijd voor de allerlaatste, maar misschien, voor ons mama’s, wel de allerleukste winactie van de week. Misschien herinneren jullie nog het armbandje van KAYA sieraden dat ik een tijdje geleden hier liet zien. Als je het niet meer weet dan vind je hieronder even een geheugesteuntje in de vorm van een video.

Wil jij ook zo’n mooi armbandje uitkiezen uit de shop van KAYA sieraden? Ik mag hetzelfde armbandje aan een van jullie weggeven, óf iets ter waarde van het armbandje. Met andere woorden, de winnaar van deze winactie krijgt een mail van mij met daarin een kortingscode ter waarde van € 36,- voor KAYA sieraden. Je bent dan dus ook vrij om iets anders te kiezen. Want geloof me, er is nog veel meer moois te vinden in de webshop. Niet alleen prachtige sieraden voor mama’s, maar ook voor baby’s en kindjes heb je hele mooie zilveren sieraden.

Doe mee en win!

Dus, doe er je voordeel mee! Doe gezellig mee allemaal, en wie weet ben JIJ wel de winnaar van deze actie!
Volg me op mijn YouTube kanaal, Facebook en Instagram voor zover je dat nog niet had gedaan! En laat hieronder een reactie achter om me te laten weten dat je meedoet. Je mag meedoen tot en met 12 maart. Daarna stuur ik de winnaar een mail.

Dank jullie wel voor jullie enthousiasme deze week! 

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaar heeft bericht ontvangen.