Win shoptegoed voor KAYA Sieraden! | WINWEEK (actie gesloten)

Lieve mensen, wat was dit leuk! Zo’n winweek houden. Misschien doe ik dat volgend jaar wel weer als mijn blog jarig is. Want wat mij betreft was het een succes. Zoveel leuke reacties van jullie allemaal. Echt ontzettend leuk en bedankt allemaal dat jullie allemaal meedoen! Vandaag de allerlaatste winactie van de winweek op Papaisdeliefste.com.

Vandaag is het alweer tijd voor de allerlaatste, maar misschien, voor ons mama’s, wel de allerleukste winactie van de week. Misschien herinneren jullie nog het armbandje van KAYA sieraden dat ik een tijdje geleden hier liet zien. Als je het niet meer weet dan vind je hieronder even een geheugesteuntje in de vorm van een video.

Wil jij ook zo’n mooi armbandje uitkiezen uit de shop van KAYA sieraden? Ik mag hetzelfde armbandje aan een van jullie weggeven, óf iets ter waarde van het armbandje. Met andere woorden, de winnaar van deze winactie krijgt een mail van mij met daarin een kortingscode ter waarde van € 36,- voor KAYA sieraden. Je bent dan dus ook vrij om iets anders te kiezen. Want geloof me, er is nog veel meer moois te vinden in de webshop. Niet alleen prachtige sieraden voor mama’s, maar ook voor baby’s en kindjes heb je hele mooie zilveren sieraden.

Doe mee en win!

Dus, doe er je voordeel mee! Doe gezellig mee allemaal, en wie weet ben JIJ wel de winnaar van deze actie!
Volg me op mijn YouTube kanaal, Facebook en Instagram voor zover je dat nog niet had gedaan! En laat hieronder een reactie achter om me te laten weten dat je meedoet. Je mag meedoen tot en met 12 maart. Daarna stuur ik de winnaar een mail.

Dank jullie wel voor jullie enthousiasme deze week! 

Simone

Deze actie is gesloten, de winnaar heeft bericht ontvangen.

66 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • p.r.a.c.h.t.i.g. kado voor mijn jarige kleindochter
  ik volg op alle kanalen

 • Wat gaaf! Heel mooi cadeau! Staat nog op mijn wensenlijstje! Ik volg je op Facebook en YouTube.

 • Ik doe graag mee! Mooi om ons zoontje☆, dochtertje en de baby in mijn buik straks samen bij me te dragen!

 • Wauw gaaf! Zo’n mooi armband met de initialen van de jongens zou erg tof zijn. Ik doe graag mee. Volg je op alle kanalen.

 • Ook waag ik graag een gokje voor een mooi siraadje!! Ga sowieso even op de site kijken voor een mooie sieraden voor mij en mijn dochter. Groetjes

 • Ik doe zeker mee!! Ik heb jammer genoeg geen Facebook maar volg je verder wel op insta en youtube.

 • Owww wouw de armband is echt mooi! Kwam jou mooie ketting daar ook niet vandaan?
  Ik volg je iniedergeval op alle kanalen.

  Liefs Ilona

 • Hoiiiii, weer zon leuke prijs! Wat een mega leuke dingen allemaal.
  Deze trotse mama maakt heel graag kans. Ik volg je op Youtube en facebook 🙂

 • Mooie afsluiting van de week! Ik wil nog graag een sieraad met daarop de namen van mijn schatten, dat gaat vast lukken met deze prijs 😉 Volg van de drie opties op Youtube, daarnaast ook op G+ en Bloglovin

 • Ooooh ook te gek! Ondanks dat ik nog steeds hard mijn Fingers aan het crossen ben voor de zoef zoef actie voor m’n meisje die bijna 1 wordt! Zou dit natuurlijk ook te gaaf zijn! Nou ja, duimen maar weer

 • Ik ben 10 maart jarig dus dubbel op feest toch! Maar dan wel met 2 labels, 1 met Jip en 1 met Noek !
  Leuke blog heb je zeg .. charpeau!

 • Wat een supermanier om je blogverjaardag te vieren. Ik verheug me al op volgend jaar 😉
  Wat een ontzettend leuke cadeaus heb je weg te geven.
  Ik doe graag mee met diit cadeau. Het lijkt me prachtig om iets uit te kiezen voor mijn dochter en mijzelf.
  Ga nog lang zo door met je blog, ik blijf je volgen.
  Groetjes,
  Saskia
  Ps, ik volg je op FaceBook

 • Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf zeg! Voor onze femi!uniek helemaal ENTHOUSIAST over zo’n gave weggeefactie!
  Mooi verjaardagskado voor ons meisje.
  Zou ik tof vinden.
  Xxx Cindy

 • Heel leuk hoor, ik doe graag mee
  Ik heb geen Facebook of Instagram, maar ik volg wel je youtubekanaal (maar dan met mijn G-mailaccount)

 • Ik doe heel graag mee. Ik kom KAYA sieraden vaker tegen en ik heb op hun website ook al meer mooie dingetjes gezien dus ‘fingers crossed’. Ik volg trouwens via alle kanalen (fb, ig, yt). Liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Wat een super leuke trui heb je aan en het armbandje is ook echt prachtig!
  Ik doe heel erg graag mee met deze leuke winactie om een mooie armband te bestellen.

  Ik volg je op youtube (liekeee24), facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 • Ik vind de collectie geweldig en heb al een paar keer besteld. Uiteraard doe ik mee!

 • Wow, wat onwijs lief! Gefeliciteerd met je 2-jarige jubileum Simone! Ook met deze winactie doe ik dolgraag mee! Kaya sieraden zijn zo heerlijk uniek en fantastisch dat ze met de verkoop van sieraden geld doneren zodat kinderen in Gambia naar school toe kunnen. Ik volg je op Youtube & Instagram. Super bedankt voor deze gave kans & good luck met je mooie blog! 😀

 • Gefeliciteerd!
  Ik volg via Facebook, YouTube en Instagram.
  Ik doe graag mee met de winactie.

 • Ahhh deze is ook al zo leuk! Ik zou heel graag een setje samen met mijn zoontje willen, gewoon omdat je dit niet zoveel ziet 🙂
  Volg je ook overal 🙂

 • Sieraden kan je de rest van je leven dragen. Des te mooier als ze een diepere betekenis hebben ; dat ze gekregen zijn of ergens voor staan. Voor mijn zoontje zou ik graag iets dragen. Ik doe graag mee

 • Ik heb me gelijk geabboneerd op je youtube kanaal en geliked op FB. Op IG was ik je al eerder tegen gekomen. Deze leukerds laat ik niet aan me voorbij gaan! Leuke winactie zeg! X

 • Wat is dit een bijzondere actie, want hiermee draag je het liefste altijd dicht bij je

 • Wat een schitterend sieraadje.
  Echt iets voor mijn kleindochter.
  Mooi hoor!
  YouTube, Facebook en instagram heb ik niet, maar volg je op Bloglovin.
  Hopelijk loot ik mee.

 • helemaal superleuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog!
  Ik doe supergraag mee voor dit fijne shoptegoed, even mezelf verwennen met een mooi sierraad!
  Perfect.
  Fijn weekend,
  groetje Ilsiee

 • Wat een mooie armbandje en een mooie actie ik doe erg graag mee. Zodat ik wat moois voor mijn kind kan halen.

 • Ik doe heel graag mee voor die geweldige KAYA Sieraden Geweldig om iets voor mezelf of mijn dochters uit te zoeken! Ik volg je op mijn YouTube kanaal, Facebook en Instagram

 • Leuk! Ik doe graag mee 🙂
  Ik heb helaas geen instagram en Facebook, maar ik volg je wel op YouTube.

 • Wat een prachtige sieraden, ik doe graag mee, ziet er schitterend uit !!.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • Dat zou echt geweldig zijn, zou heel graag voor mijn dochtertje een nieuw armbandje willen uitzoeken volg je op youtube en facebook want insta heb ik helaas niet. Nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen #fingersCrossed

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: