Om maar meteen even met de deur in huis te vallen. Ik zweer bij de producten van Dokter Leenarts. Al toen ik zwanger was attendeerde mijn moeder me op een artikel in de krant over de -toen- nieuwe producten van Dokter Leenarts. Producten gemaakt door een Dermatoloog en moeder. Iemand met verstand van zaken. Pure producten, zonder onnodige toevoegingen en troep. Weinig marketing, weinig blabla, gewoon de werkzame bestanddelen en verder niets. Het sprak me gelijk aan.


Een tijdje later kwam ik op de negenmaandenbeurs. En daar stond Dokter Leenarts met een stand. Én een hele leuke beursaanbieding. Dus met een badolie, een zalf tegen berg én een potje babybillenzalf vertrok ik richting huis. Zo had ik de eerste verzorgingsspulletjes voor mijn dochtertje alvast binnen.

De eerste badjes van Mirthe waren allemaal met de badolie van Dokter Leenarts, en ik gebruik het nog steeds met grote regelmaat. Vooral als mijn dochter een geïrriteerde of droge huid heeft, is het een heel fijn product dat een heel zacht laagje achterlaat. Het is gewoon net even iets verzorgzender dan een wash gel.

Ook de babybillenzalf bevalt ons heel erg goed. Ik ben wel eens overgestapt naar een goedkopere variant. Maar toch weer teruggekomen bij dit fijne potje, want het is het enige wacht écht helpt bij mijn dochter. Rode billetjes, luieruitslag of gewoon een beetje geïrriteerd? Dokter Leenarts erop en het huidje is zo weer rustig.

Ik heb deze verkoelende lotion niet lang geleden gebruikt, toen mijn dochter de waterpokken had. De plekjes droogden goed in en Mirthe heeft geen jeuk gehad van de waterpokken. Ook een product dus dat ik zeker zou aanraden. Het heeft ons goed geholpen. Misschien zag je het al voorbij komen in mijn waterpokken video.

En onder het mom van, ‘je kunt het maar vast in huis hebben’: Ik mag iemand blij maken met een verkoelende lotion van Dokter Leenarts. En dan doen we er gelijk ook een fles bad en douche olie bij en een potje babybillenzalf!

Wil jij kans maken op dit heerlijke baby verzorgingspakket met Dokter Leenarts verzorgingsproducten (ter waarde van €43,85), doe dan mee met de winactie! Dit is wat je doet om kans te maken:

  • Like Papaisdeliefste.com op Facebook en/of YouTube / Instagram.
  • En laat hier, onder mijn blog, of op Facebook een reactie achter om mij te laten weten dat je kans wilt maken.

Meedoen kan tot en met donderdag 26 januari. Vrijdag 27 januari ontvangt de winnaar een email. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Doe je mee? Veel geluk 😉

P.S.: Dokter Leenarts producten worden verkocht bij Etos, Boots en Dio drogist en zijn verkrijgbaar via drleenarts.com.

Simone