Winactie | Dokter Leenarts producten!

Om maar meteen even met de deur in huis te vallen. Ik zweer bij de producten van Dokter Leenarts. Al toen ik zwanger was attendeerde mijn moeder me op een artikel in de krant over de -toen- nieuwe producten van Dokter Leenarts. Producten gemaakt door een Dermatoloog en moeder. Iemand met verstand van zaken. Pure producten, zonder onnodige toevoegingen en troep. Weinig marketing, weinig blabla, gewoon de werkzame bestanddelen en verder niets. Het sprak me gelijk aan.


Een tijdje later kwam ik op de negenmaandenbeurs. En daar stond Dokter Leenarts met een stand. Én een hele leuke beursaanbieding. Dus met een badolie, een zalf tegen berg én een potje babybillenzalf vertrok ik richting huis. Zo had ik de eerste verzorgingsspulletjes voor mijn dochtertje alvast binnen.

De eerste badjes van Mirthe waren allemaal met de badolie van Dokter Leenarts, en ik gebruik het nog steeds met grote regelmaat. Vooral als mijn dochter een geïrriteerde of droge huid heeft, is het een heel fijn product dat een heel zacht laagje achterlaat. Het is gewoon net even iets verzorgzender dan een wash gel.

Ook de babybillenzalf bevalt ons heel erg goed. Ik ben wel eens overgestapt naar een goedkopere variant. Maar toch weer teruggekomen bij dit fijne potje, want het is het enige wacht écht helpt bij mijn dochter. Rode billetjes, luieruitslag of gewoon een beetje geïrriteerd? Dokter Leenarts erop en het huidje is zo weer rustig.

Ik heb deze verkoelende lotion niet lang geleden gebruikt, toen mijn dochter de waterpokken had. De plekjes droogden goed in en Mirthe heeft geen jeuk gehad van de waterpokken. Ook een product dus dat ik zeker zou aanraden. Het heeft ons goed geholpen. Misschien zag je het al voorbij komen in mijn waterpokken video.

En onder het mom van, ‘je kunt het maar vast in huis hebben’: Ik mag iemand blij maken met een verkoelende lotion van Dokter Leenarts. En dan doen we er gelijk ook een fles bad en douche olie bij en een potje babybillenzalf!

Wil jij kans maken op dit heerlijke baby verzorgingspakket met Dokter Leenarts verzorgingsproducten (ter waarde van €43,85), doe dan mee met de winactie! Dit is wat je doet om kans te maken:

 • Like Papaisdeliefste.com op Facebook en/of YouTube / Instagram.
 • En laat hier, onder mijn blog, of op Facebook een reactie achter om mij te laten weten dat je kans wilt maken.

Meedoen kan tot en met donderdag 26 januari. Vrijdag 27 januari ontvangt de winnaar een email. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.

Doe je mee? Veel geluk 😉

P.S.: Dokter Leenarts producten worden verkocht bij Etos, Boots en Dio drogist en zijn verkrijgbaar via drleenarts.com.

Simone

31 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Ik maak heel graag kans. Mijn dochter verdiend het beste, dus ik zou dit zeker willen uitproberen 🙂

 • Ik hoor steeds vaker positieve berichten over producten van Dokter Leenarts. Zou dan ook graag eens kennis maken met producten van dit merk. Met een peuter en baby komt het zeker van pas. De waterpokken zijn hier nog niet op bezoek geweest, maar dan zijn we in ieder geval voorbereid!

 • Ik doe graag mee! De bergzalf heeft fantastisch gewerkt waar andere middeltjes niet werkten.
  Ben benieuwd naar de lotion voor als de waterpokken komen!

 • Ja wauw! Mooie actie. Dit lijkt me wel wat voor de eczeemhuid van m’n dochtertje. Extreem droog huidje. Zou dit graag willen proberen.

 • Ik doe graag mee voor mijn dochtertje ik ken de producten van dit merk niet maar wel veel over gehoord ben benuwd hier na dus dit is een kans om hier achter te komen als het zo goed is als ze zeggen voor mij persoonlijk is dit merk niet betaalbaar maar dat is een rede om mee te doen .

  (Zeg dit niet om zielig te doen!)

 • Ik wil graag kans maken op deze producten. Ik kende ze nog niet maar je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt

 • Ik doe heel graag mee. Wij hebben een prachtige redhead als dochter maar dat betekend ook een gevoeliger huidje. Ik ben heel erg benieuwd!

 • Had er serieus nog nooit van gehoord. Mijn dochtertje heeft de laatste tijd een enorm droge huid, heb al verschillende producten geprobeerd maar wordt niet echt minder. Ik zou graag dit testen, ziet er goed uit!

 • Ja! Ik maak heel graag een kansje op dit mooie pakket! Vooral de olie voor de droge huid is nu met dit weer zeer welkom, de billenzalf altijd en die voor de waterpokken voor als jet zover is :p

 • Ik maak heel graag kans! Al vanalles geprobeerd tegen rode billetjes, maar nu Levi steeds kiezen krijgt lijkt niets te helpen! Hopelijk dit potje de oplossing! Oh en badderen is hier favoriet en hopelijk beland de koelgel nog heeeeel lang in de kast!

 • Ik doe graag mee met deze winactie. We zijn aan het wachten op de eerste waterpok bij onze zoon omdat een van zijn vriendjes op de opvang ook de waterpokken heeft! Zeer welkom dus :))

 • Ow wat een hele gave winactie! I LOVE DR LEENARTS! De billenzalf is de allerbeste voor de billetjes van ons mannetje! Ik ben heel benieuwd naar de olie voor in bad, daar heb ik nog ervaring mee. Fingers crossed!

 • Ik ken de vette zalf wel,die is heerlijk. Zou het graag uitproberen voor mijn zoontje met eczeem en droge huid

 • Ik heb al vaker gehoord van de producten van dr leenarts en zou ze graag eens uitproberen.. met een dreumes (met regelmatig een erg droge huid) en een baby op komst (29 januari uitgerekend.. spannend!) komen deze producten heel goed van pas!

 • Ik doe heel graag mee, met een dichter die snel ergens allergisch op reageert is dit een super fijne winactie!

 • Nu lees ik weer positief over deze producten, ik word er nieuwsgierig van. Hier kinderen met een hele gevoelige huid, vorige week nieuwe shampoo en bodylotion gekocht waarvan ik dacht dat het wel goed zou zijn voor haar huid. Helaas, weer allergische reactie. Zou het zo fijn vinden om eens goede producten te hebben die onze meiden ook echt kunnen gebruiken.

 • Nou ik wil die producten van Dokter Leenarts wel eens testen, hoor! Dus doe graag mee met je actie! 🙂 Nog geen ervaring mee en voor onze Fedde van 6 maanden oud kan ik ze goed gebruiken! #moetnognietaanwaterpokkendenken

 • Ik doe heel erg graag mee. Alvast een leuk kraam kado voor erbij als we weer opa en oma worden.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: