Winactie! De gaafste prints op de kinderkamer (actie gesloten)

Vandaag wil ik jullie iets moois laten zien. Namelijk drie hele gave nieuwe posters voor op Mirthe’s kamer. Misschien heb je hem al voorbij zien komen op instagram, want hij is ontzettend populair volgens mij: de sterrenbeeldposter. Wij hebben hem. En ik mag twee van jullie ook blij maken met Printcandy shoptegoed, dus lees snel verder!


Ik mocht onlangs namelijk wat leuks uitzoeken op Printcandy.nl. En daar hebben ze dus de sterrenbeeldposter, maar nog veel meer andere toffe posters. Dus dat liet ik me geen twee keer zeggen. Leuk!


Ik koos drie gave posters uit en ik heb ze zelf gepersonaliseerd. Dat is het leuke van Printcandy. Je kunt je posters zo aanpassen tot ze helemaal naar jou smaak zijn. Je kunt de kleur aanpassen. Maar ook sommige printjes bijvoorbeeld. Op de poster met de grote letter M erop, kon je bijvoorbeeld ook voor een ander printje kiezen dan de stippen. Er waren ook hartjes of geometrische vormen bijvoorbeeld. En kijk die alfabet poster nou! Hoe leuk is dat met al die dieren? Ik vind hem echt gaaf.


De kleuren die je kunt kiezen zijn echt de trendkleuren die je nu ziet in kinderkamers, zachtroze, mintgroen, okergeel en nog veel meer. Je kunt ook verschillende posterformaten selecteren. De posters worden na bestelling thuisgestuurd, of je kunt kiezen voor de optie ‘zelf printen’, dat is vriendelijk voor de portemonnee.


Winactie

Van Printcandy mag ik twee keer € 25,- shoptegoed weggeven, aan twee gelukkige winnaars dus. Wil je meedoen? Vertel in de reacties hieronder waarom jij zo graag posters van Printcandy aan de muur zou willen hangen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Oh en als je mijn social media kanalen volgt, heb je een streepje voor natuurlijk: YouTube, Instagram, Facebook ;-).

Vrijdag 28 april krijgen de winnaars persoonlijk bericht van mij.

Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. 

Simone

– De winactie is gesloten, de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen – 

29 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Mara word in juli 2 en we willen haar kamer helemaal gaan veranderen dus dan zou z’n poster wel heel erg gaaf zijn

 • wat gaaf! Ik zou ze graag voor Mats zijn kamer willen, we zijn in december verhuisd en er mag nog wel wat op zijn kamer aan versiering! Ik zou dit te gek vinden voor Mats
  Enne ben een trouwe volger op alle kanalen

 • Oh wat gaaf! Mijn oog valt meteen op de alfabetposter met dieren! Super gaaf! Wij zijn een nieuwe kamer aan het maken met dieren voor Levi (bijna 2) en die moest van dieren zijn, want hoewel hij nog niet voluit praat weet hij wel van ongeveer alle dieren het geluidje en soms zelfs de naam die erbij hoort! (Pauw, kameel? Haha) Zijn muren zijn nog een beetje kaal en dit is super gaaf!!

 • Super gaaf.. ik ben momenteel het kamertje van mijn dochtertje Jolie aan het pimpen naar een echte meidenkamer. Deze prachtige poster zouden echt fantastisch zijn om de kale witte muren (die we niet mogen schilderen) op de vrolijken..

 • Wat een leuke winactie en zo persoonlijk ook! Mijn zus verwacht dinsdag haar eerste kindje en ik zou haar dat dan graag kado willen geven. Dat verdient ze helemaal! Ze is echt een top zus voor mij geweest!

 • Ohh heel gaaf!! Ik heb al een aantal super gave posters van hun, maar zou er graag nog een paar bij willen hebben!
  Hele goede kwaliteit en een nog betere service!

 • Leuke win actie weer!!
  Misschien niet helemaal zoals de rest van de reacties maar……
  Ik zou graag iets voor op onze eigen nieuwe kamer willen. Dan wel met de namen van onze drie lieve schatten! Sam, Merel en Melle.
  Groetjes Marcella

 • Dit zou een hele mooie opvulling zijn voor de nu nog lege muren van de “grotemeisjeskamer” waar Mare over niet te lange tijd heen mag! Ze stond laatste al met één been over de rand van haar ledikantje… dus die plannen moeten vorm krijgen

 • Wat Superleuk voor in ons nieuwe huis! We gaan bijna verhuizen en dan wil mijn meisje wel naar iets nieuws kijken op d’r nieuwe kamertje!

 • Ik zou de 25,- graag willen gebruiken voor een mooie kalender aangezien ik de stijl van handletteren momenteel helemaal geweldig vindt 😀
  Via de volgende social media volg ik je:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg en repost)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)

  Groetjes Linda Raaijmakers

 • Wat een leuke winactie! Ik vind de poster met het sterrenbeeld echt supergaaf! En de alfabet poster heel praktisch/leuk om te oefenen omdat mijn dochtertje tweetalig wordt opgevoed. Ja ik doe dus heel graag mee

 • Ik doe heel graag mee! Fenna heeft al meerdere posters op haar kamertje staan op de fotorails. Maar geen enkele gepersonaliseerde poster en dat maakt het toch wel een heel stuk leuker 🙂 Daar kunnen we zeker nog wel plaats voor vrij maken 🙂

 • Wat leuk!! Ik zoi dit graag willen winnen voor ons dochtertje die nu druk aan het leren lezen is. En om haar iets moois te geven voor haar nieuwe kamer in ons nieuwe huis. Ze verdient het 🙂

 • Leuke posters zeg! Vooral die met het sterrenbeeld speelt me erg aan. Ik doe graag mee zodat ik wat leuke items heb om mijn dochter haar kamertje verder aan te kleden. Ik volg je op IG en FB. Groetjes, Sarah

 • Wat een super leuke actie. We hebben waterschade gehad in een aantal kamers en vooral de kamer van mijn dochter heeft veel schade. We gaan deze vakantie daar druk aan de slag. Dan zijn leuke nieuwe posters aan de muur natuurlijk heel leuk.

 • Iedereen wil wel van deze gave posters aan de muur. Een echte reden hoef je er niet voor te hebben, er is altijd wel een reden te vinden en ik heb er 4: Ik zou de huwelijk jubileum poster bestellen en cadeau doen aan mijn schoonouders die volgende maand 50 jaar getrouwd zijn! De beste vader poster zou ik cadeau doen aan mijn vriend voor vaderdag, en een sterrenbeeld poster voor mijn kindjes om hun kamertjes nog meer op te fleuren!

  Met 25 euro ga ik het zeer waarschijnlijk dus niet redden maar dat maakt niet uit!

 • Superleuk voor de kinderkamers. Die met de voorletter en het dier is erg leuk, maar ook die geboorteposters zijn echt top. Of toch de stamboom 🙂 zou nog lastig kiezen worden! ik volg via alle kanalen. liefs melissa

 • Ik doe heeeeelll graag mee! Onze babykamer is bijna af, maar zo’n gave poster zou toch wel een echte eyecatcher zijn! Duimen, duimen! Ik volg je op Facebook

 • Gaaaaf! Wij gaan volgende maand verhuizen. We hebben straks nog heel wat lege muren te vullen … het zou leuk zijn om dat te kunnen doen met iets moois van printcandy. Wij doen dus graag mee!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: