Vandaag wil ik jullie iets moois laten zien. Namelijk drie hele gave nieuwe posters voor op Mirthe’s kamer. Misschien heb je hem al voorbij zien komen op instagram, want hij is ontzettend populair volgens mij: de sterrenbeeldposter. Wij hebben hem. En ik mag twee van jullie ook blij maken met Printcandy shoptegoed, dus lees snel verder!


Ik mocht onlangs namelijk wat leuks uitzoeken op Printcandy.nl. En daar hebben ze dus de sterrenbeeldposter, maar nog veel meer andere toffe posters. Dus dat liet ik me geen twee keer zeggen. Leuk!


Ik koos drie gave posters uit en ik heb ze zelf gepersonaliseerd. Dat is het leuke van Printcandy. Je kunt je posters zo aanpassen tot ze helemaal naar jou smaak zijn. Je kunt de kleur aanpassen. Maar ook sommige printjes bijvoorbeeld. Op de poster met de grote letter M erop, kon je bijvoorbeeld ook voor een ander printje kiezen dan de stippen. Er waren ook hartjes of geometrische vormen bijvoorbeeld. En kijk die alfabet poster nou! Hoe leuk is dat met al die dieren? Ik vind hem echt gaaf.


De kleuren die je kunt kiezen zijn echt de trendkleuren die je nu ziet in kinderkamers, zachtroze, mintgroen, okergeel en nog veel meer. Je kunt ook verschillende posterformaten selecteren. De posters worden na bestelling thuisgestuurd, of je kunt kiezen voor de optie ‘zelf printen’, dat is vriendelijk voor de portemonnee.


Winactie

Van Printcandy mag ik twee keer € 25,- shoptegoed weggeven, aan twee gelukkige winnaars dus. Wil je meedoen? Vertel in de reacties hieronder waarom jij zo graag posters van Printcandy aan de muur zou willen hangen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Oh en als je mijn social media kanalen volgt, heb je een streepje voor natuurlijk: YouTube, Instagram, Facebook ;-).

Vrijdag 28 april krijgen de winnaars persoonlijk bericht van mij.

Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd. 

Simone

– De winactie is gesloten, de winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen –