14 weken zwanger | Uitslag NIPT

14 weken zwanger – Deze week kreeg ik de uitslag van de NIPT. We hadden een super leuke taartenmaakworkshop en aten de taart uiteraard lekker op! Ik had veel last van migraine, dat lijkt een beetje bij deze zwangerschap te horen. Zijn er meer mensen die daar last van hebben? Verder deed ik op vrijdag nog even lekker gek met Mirthe voordat ze naar bed moest.

Kijk je weer gezellig mee?

Bedank voor het kijken. Abonneer je hier om als eerste van video’s op de hoogte te zijn: youtube.com/papaisdeliefste

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik had ook veel migraine aanvallen tijdens mijn 2de zwangerschap (zoontje)
    Enige tip die ik je kan geven is neem zoveel mogelijk je rust en zodra je het voelt aankomen neem gelijk wat paracetamol.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: