Een jongen of een meisje? Gender reveal! | 15 weken zwanger

Jaaaa daar is ‘ie dan! De weekvlog met daarin de ‘GENDER REVEAL’. Ik wil jullie vragen om NIET in de reacties bekend te maken wat het geslacht van de baby is, dan blijft het voor iedereen leuk en spannend om te kijken! 🙂

Dank jullie wel!

Bedank voor het kijken. Abonneer je hier om als eerste van video’s op de hoogte te zijn: youtube.com/papaisdeliefste

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: