18 weken zwanger | Weekvlog 39 | Wol uitzoeken voor het eerste pakje!

Deze week was ik 18 weken zwanger alweer. Bijna op de helft. We gingen naar een voetbalwedstrijd van Ajax kijken en we kozen de wol voor het eerste pakje van de baby, wat mijn oma gaat breien: super bijzonder! Verder maak ik in deze video bekend wie de winnaar is van het zwangerschapsdagboek van Maan Amsterdam.

Veel plezier met kijken! En vergeet je niet te abonneren als je het leuk vindt om steeds weer mijn video’s te zien!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: