2019 wensen en doelen

2019, wat heb je voor ons in petto?

In de eerste werkweek van het nieuwe jaar ben ik nog net op tijd met het delen van mijn wensen en doelen voor 2019, toch? Wat staat er op ons lijstje voor dit nieuwe jaar?

2019, het jaar dat…

  • Het jaar waarin ons kleine ventje alweer 1 jaar wordt. Over anderhalve maand is het al zover. Dan mag Ruben ‘zijn eerste kaarsje uitblazen’. Figuurlijk dan. Want dat kan hij zelf natuurlijk nog niet. Mirthe zal het kaarsje wel uitblazen. Maar echt hoor, ongelofelijk hoe snel het gaat. Mijn zwangerschap en bevalling voelen nog als de dag van gisteren.
  • Het jaar waarin Mirthe voor het eerst naar school mag. Val ik in herhaling als ik zeg: Wat gaat het snel? Maar echt hoor waar blijft de tijd? Ons kleine eigenwijze meisje verandert in een steeds zelfstandigere kleuter. Wat ga ik haar thuis missen, maar wat kijk ik er ook naar uit om vol trots haar eerste schoolwerkjes te mogen bewonderen. Ik ben zo benieuwd hoe ze het zal vinden!
  • Het jaar waarin ik van mijn eigen onderneming (simonebosters.nl) een succes wil maken. Het is voor mij een succes als ik naast mijn huidige baan als freelancer mooie opdrachten mag doen waar ik veel energie van krijg. Ik wil het aantal klanten uitbreiden en de omzet ten opzichte van vorig jaar verhogen. Dreams don’t work unless you do.
  • Het jaar waarin wij onze goede voornemens gaan volhouden 😎. We zijn begonnen met een budget challenge en willen letten op onze uitgaven aan overtollige boodschappen en aan de andere kant verspilling voorkomen. Bovendien wil ik besparen op onodige luxe-uitgaven, zoals kleding terwijl de kasten nog vol liggen. En impulsaankopen, zoals we die allemaal weleens doen bij bijvoorbeeld de Action en de Hema. We hebben het heus niet slecht, maar door te besparen op dingen die maar heel kort een geluksgevoel geven, kunnen we uiteindelijk misschien wel op vakantie of een nieuwe bank kopen van de bespaarde centen. In ieder geval aan iets dat ons meer brengt dan dat fotolijstje, plantenbakje of dat 33ste shirt met lange mouwen voor mijn dochter. Gewoon iets bewuster omgaan met geld dus, dat is waar het op neerkomt.
  • Het jaar voor tijd met elkaar! Als ik iets geleerd heb de afgelopen tijd, is dat ik gelukkig word van tijd doorbrengen met mijn gezin. Met zijn vieren, met zijn tweetjes of met de hele familie, uit of thuis dat maakt niet uit. De mensen die ik liefheb om me heen. De balans bewaren tussen werk en privé en zo efficiënt mogelijk omgaan met de tijd is hierbij van belang. En dat is niet makkelijk, but I’m learning.
  • Het jaar dat we wederom een bezoek zullen brengen aan ons geliefde Texel. We gaan samen met familie weer heerlijk een weekje genieten aankomende zomer op Texel. Het wordt een ware traditie denk ik en word er gelukkig van.

Wat wil jij doen dit jaar? Wat staat er op de planning of welke droom wil je nu echt eens waar gaan maken?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: