VLOG: 23 weken zwanger | Echo gehad en Thijs was jarig

Zondagmorgen: tijd voor een nieuwe weekvlog!

Thijs was jarig afgelopen week. Ik ben 23 weken zwanger en we mochten weer een echo laten maken bij de verloskundige in het ziekenhuis. Mijn bloeddruk blijkt laag te zijn en ook mijn Hb is te laag, ijzertabletten slikken nu dus!

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: