28 weken zwanger | Bezoek aan de gynaecoloog | Vlog

Ik ben alweer 28 weken zwanger! Wat gaat de tijd toch snel eigenlijk zeg. Nog even en dan ga ik al met verlof… Afgelopen week hebben we een kerstboom gehaald en opgetuigd en brachten we een bezoek aan de gynaecoloog. Kijken jullie weer gezellig mee?

Bedankt voor het kijken.

Als je het leuk vond kun je hier gratis abonneren zodat je op de hoogte blijft van al mijn video’s!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: