3 jaar getrouwd!

We vieren vandaag dus onze ‘leren bruiloft’. Drie jaar geleden is het alweer: onze trouwdag. De dag dat we elkaar een belofte deden, de dag dat we elkaar een ring om de vinger deden, de dag dat we voor elkaar kozen. Drie hele jaren, zijn alweer voorbij. Wat gaat de tijd toch hard.

En wat heb ik een mooie herinneringen aan die dag. Het aanzoek een jaar ervoor, alle voorbereidingen voor de bruiloft, de vrijgezellenfeesten van Thijs en mij en de dag zelf natuurlijk: 20 juni 2014. Jammer eigenlijk dat ik toentertijd nog niet blogde.

Zoals jullie onlangs hebben kunnen in de blogpost over de vier-generaties-foto’s, hebben we onlangs een leuke fotoshoot gehad. En daarbij zijn ook een aantal mooie plaatjes van Thijs en mij samen geschoten. Vandaag leek me wel een mooie gelegenheid om deze foto’s te laten zien!

Ik ben hier zo blij mee. Vooral ook omdat ze zo natuurlijk zijn, gewoon zoals we zijn zeg maar. Het voelt niet geposeerd of gemaakt of zo.

Ik hoop dat we nog heel wat mooie jaartjes voor ons hebben samen! Dat we nog heel veel mooie momenten mogen kennen en dat we er voor elkaar kunnen zijn in minder leuke tijden. En dat we nog heel veel van onze prachtige dochter mogen genieten!

Vandaag hebben we eigenlijk niet echt een bijzondere dag verder. Geen date of iets dergelijks, want we moeten allebei gewoon werken. Máár vorige week en afgelopen weekend zijn we al uit eten geweest samen. Dus wij hebben ons feestje al gehad 😉

Vier jij ieder jaar je trouwdag of de dag waarop je verkering kreeg?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Gefeliciteerd!! Leuk om te weten dat het het leren huwelijk is, wij vieren dit volgende maand!
  En we gaan dan inderdaad altijd iets leuks doen op deze bijzondere dag❤️

 • Hoi Simone,
  Alsnog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag.
  Wij vieren altijd de dag dat we voor het eerst kusten (4 dagen nadat we elkaar voor het eerst zagen) als ‘onze’ trouwdag. Het is al weer 17 jaar geleden voor ons. Maar dat zal gaan veranderen, want 12 oktober gaan we trouwen! Ik denk dat we dan 2 keer per jaar onze dag gaan vieren.
  Groetjes,
  Saski

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: