30 weken zwanger | VLOG

30 weken zwanger alweer: Afgelopen week was een roerige week op zwangerschapsgebied. De niertjes van de baby werden opnieuw gecontroleerd, omdat ze bij 20 weken niet aan de norm voldeden. En ik werd zelf gecontroleerd op zwangerschapsdiabetes. Benieuwd wat er nou precies allemaal gebeurd is? Ga maar snel kijken, zou ik zeggen! 🙂

Meedoen met de winactie voor de Vtech picknickset kan tot en met vrijdag 29 december 2017, 18.00 uur. Daarna trek ik een winnaar uit de reacties. Om mee te doen moet je geabonneerd zijn op mijn kanaal en een reactie achterlaten onder de video (OP YOUTUBE – niet hier dus) waarin je laat weten dat je meedoet. Veel succes!

Ik wens jullie een hele fijne Kerst toe!

Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik bekijk altijd al je vlogs en lees je verhalen en altijd heel leuk. Heb de andere moeders hier op school er ook over verteld dus wie weet word je straks nog beroemd 😉

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: