33 weken zwanger | De baby is ingedaald | Vlog

33 weken zwanger ben ik alweer! Afgelopen week brachten we een bezoekje aan het ziekenhuis voor een controle bij de verloskundige en voor het voorbereidende gesprek voor de bevalling. Verder kregen we visite, aten we pizza én pannenkoeken, en laat ik jullie de babykamer zien, die nu nog één grote ravage is 😉

Kijk je weer gezellig mee?

Abonneren op mijn YouTube kanaal is handig, gratis en je krijgt updates als er nieuwe video’s zijn!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: