35 weken zwanger | Babyshower en Babywasjes

De eerste week van mijn verlof zit erop. En wat voor een week. Op dag 1 werd ik verrast met een babyshower en de rest van de week heb ik me kostelijk vermaakt met het doen van de babywas 🙂 Ook brachten we weer een bezoek aan de verloskundige in het ziekenhuis en werd er een groei-echo van de kleine (of misschien grote) baby gemaakt.

Veel plezier met kijken!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: