36 weken zwanger | Nu al voorweeën? | VLOG

Ik ben inmiddels al ruim 36 weken zwanger en afgelopen week stond weer bol van de babyvoorbereidingen en gezellige familiebezoekjes. Ik werd op een ochtend wakker van voorweeën… Ik ging naar Prénatal en naar de Action en we zochten een nieuwe bril uit voor Thijs! Kijk je weer gezellig mee?

Abonneren is gratis!

Veel plezier met kijken!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: