37 weken zwanger | Naar de tandarts en gynaecoloog | VLOG

Hoi allemaal!

Sorry voor de vertraging maar hier is de weekvlog! Aan het eind van deze vlog laat ik je al een beetje zien waarom deze te laat is, maar volgende week zie je meer! Afgelopen week moest ik even naar de tandarts wegens kiespijn! En ik ben stiekem een beetje bang van de tandarts 😉 En we bezochten de gynaecoloog, die ook, net als de echoscopiste met de groeiecho laatst, de baby ervan verdenkt behoorlijk groot te zijn…

Kijk gezellig mee!

Abonneer voor meer!

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: