38 weken zwanger | Vals alarm | VLOG

Afgelopen week was een rumoerig weekje. Even dachten we dat de baby al zou komen. Maar de rust in mijn buik keerde toch weer terug. Dus… kijk weer gezellig mee 😉

Veel plezier met kijken!

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ikzelf dacht dat het ook begonnen was vorige week zondag (9 mrt uitgerekend) Er zat een duidelijk ritme in en ik dacht echt: dit is het. Bij mij hielden de voorweeen wel korter aan, na 2 uur waren ze weer weg. Ik snap je gevoel daarom ook goed, een beetje leeg en teleurgesteld omdat je ‘m zo graag wilt ontmoeten. Ben benieuwd wat je bij next hebt geshopt. En zijn dat nu kraft enveloppen? :p Veel succes met de laatste loodjes!

    • Ik zal er een shoplog van opnemen als de kleertjes binnen zijn. Nog niet alles ontvangen. Jij ook succes met de laatste loodjes!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: