38 weken!

Ik ben 38 weken zwanger, het is bijna zover. Ik kan ook bijna niet meer wachten…

 38 weken zwanger

Gisteren, op moederdag, heb ik de 38-weken grens bereikt. En nee, er is nog niks aan de hand. Overigens kreeg ik wel al een moederdagcadeau van T., namelijk een ‘new born shoot’. Super leuk! We gaan dus met zijn drietjes straks hele mooie foto’s laten maken. Ik ben nu al heel benieuwd en aan het bedenken welke kleertjes en spulletjes ik mee wil nemen ;-).

Het voelt voor mij nu echt alsof de bevalling ieder moment kan beginnen. Ik ben nergens meer gerust op, overal bang dat mijn water gaat breken en ik wil het liefst maar dat T. zo dicht mogelijk bij me in de buurt blijft. Ik merk dat mensen nu tegen me zeggen dat dit waarschijnlijk wel de laatste keer was dat ze me zagen voor de bevalling of dat ze me sterkte, veel succes of veel plezier wensen. Terwijl er ook een aantal zijn die zeggen: ‘oh meid, het kan nog wel drie weken duren’. Ik weet dat het niet te plannen is, maar o, wat zou ik dat graag willen.

Een mooie dag voor een bevalling

Aanstaande vrijdag is de bruiloft van mijn schoonzusje en haar aanstaande. Daar hopen we natuurlijk nog bij te zijn. Het is tenslotte een dag om nooit te vergeten en één die niet meer terug komt. En bovendien is T. ook nog één van de getuigen! Als de bevalling deze week nog begint is het in ieder geval zeker dat ik er zelf niet bij zal zijn, dat wordt nu echt te kortdag. T. zal dan uiteraard wel gaan. En als ik vrijdag lig te bevallen zijn we er natuurlijk allebei niet. Dus ik hoop maar dat de baby in ieder geval nog tot na vrijdag lekker veilig in mijn buik blijft. Zaterdag 16 mei lijkt me dus wel een prima dag voor een bevalling 😉

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: