39 weken zwanger | Huilen en inleiden? VLOG

39 weken zwanger en inleiden

Afgelopen week was ik 39 weken zwanger en stond in het teken van het voorbereiden op de bevalling. In deze video zie je hoe die week verliep.

Ik word ingeleid

Ik word op vrijdag 23 februari ingeleid. Deze vlog loopt tot en met de dag ervoor. Ik heb op donderdagavond de vlog afgesloten, want dit weekend kom ik er uiteraard even niet aan toe om nog de beelden van vrijdag toe te voegen. Beelden van de baby houden jullie dus tegoed! Kijk maar snel op instagram, of mijn facebookpagina, daar staat vast al het een en ander op!

Abonneer voor meer!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: