3x wat je nog niet wist van mij

Als je mijn blog regelmatig leest kom je best aardig wat over me te weten denk ik. Misschien kennen jullie me inmiddels dus wel een beetje. Vandaag drie dingen die jullie (misschien) nog niet van me wisten!

Strijken

Ik strijk bijna nooit. Alleen hooguit een keer een bloesje of een overhemd van Thijs. Ik wil in het huishouden graag altijd alles netjes op orde hebben. En ik wordt kriebelig als het vies is in huis. Dan ga ik er het liefst in een keer flink doorheen. Maar strijken. Nee, dat is niet aan mij besteed, haha! Ik mis het ook niet dat mijn kleding niet gestreken is.

Chocola

Ik ben ontzettend verslaafd aan chocola. Daar kun je me echt onder begraven. Echte goeie slagroombonbons zijn mijn favoriet! Maar ook voor een reep Tony’s of Johnny Doodle mag je me wakker maken hoor 😉 Er gaat geen dag voorbij of ik eet een stukje chocola.

Spinnen

Ik ben als de dood voor spinnen. Ik schijn er vroeger in de zandbak gewoon mee gespeeld te hebben en uit het niets gezegd te hebben ‘acht pootjes’… tja dat wordt me door mijn ouders steeds verteld op het moment dat ik het weer eens uitgil, omdat er een lullig spinnetje in de buurt zit. Ik heb ooit Thijs huilend naar huis gebeld om me te redden van een spin. Maar die was dan ook wel echt gigantisch en heel harig. En plat inmiddels want ik had er een boek op gegooid. Maar ja, ik durfde het boek niet op te tillen om te kijken of hij eronder lach. Oh haha, ik schaam me nog als ik dit opschrijf. Verder ben ik best normaal hoor 😉

Nu jij… wat weten we nog niet over jou?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Leuk dit blogje. Ik ben ook niet zo van het strijken, ik heb zelf wel één bloesje wat na het wassen enorm kreukt dus niet moet ik strijken maar daar heb ik weinig zin in dus trek het weinig aan haha. En de overhemden van m’n vriend strijk ik wel eens (heeft hij even mazzel) maar daar laat ik het ook bij.

  • Strijken is ook niet zo mijn ding. Je hebt gelukkig van die kreukvrije kleding die het strijken compleet overbodig maakt. Heel fijn.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: