5 Kerstliedjes die zorgen voor kerstkriebels

Ik houd van Kerstmis. En ik houd ook van kerstmuziek. Ik vind het zo fijn om gezellig bij de kerstboom te zitten, kaarsjes aan, een hapje en een drankje op tafel. En een gezellig bordspel erbij. En niet te vergeten, op de achtergrond: Een kerstmuziekje aan.
Ik heb al veel naar Skyradio geluisterd. Daar ben ik normaal helemaal niet van, maar als de kerstliedjes beginnen wel, totdat Serious Request op 3FM begon althans, want nu luiste ik daarnaar. Ik ben (of was eigenlijk, totdat Coen en Sander vertrokken) een 3FM luisteraar. En nu ben ik zwevende kiezer. Ik luister vrijwel alleen in de auto nog radio en tegenwoordig ben ik dus een zapper op zoek naar een leuk liedje.

Maar goed ik dwaal alweer af, ik had het over kerstmuziek! Ik ga mijn favoriete kerstliedjes op een rij zetten. ‘Driving home for Christmas’ en ‘All I want for Christmas’ zet ik er al niet eens meer bij, want: afgezaagd. Maar het moge duidelijk zijn dat ze bij de favorieten behoren.

Mijn favoriete kerstnummers:

Prachtig liedje van Coldplay:

Kelly Clarkson heeft een hele mooie kerst cd gemaakt waarvan dit toch wel het leukste liedje was:

Ariana Grande:

Ik ruik de dennennaalden al 😉

Miss Montreal, ook een superleuk liedje!

Door welk kerstliedje ga jij de slingers en kerstballen van zolder halen?
Simone

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: