5 (of meer?) leuke YouTube filmpjes

Een van de opdrachten uit de #30DayBlogChallengeNL is: noem 5 leuke YouTube filmpjes. De laatste tijd volg ik graag vloggers. Vooral andere mama’s die video’s maken. Ik kan dus best vijf leuke YouTube filmpjes aan jullie laten zien waar ik de afgelopen tijd om heb moeten lachen, of die ik heel leuk of handig vond. Ik zal vijf (of toch wat meer!?) filmpjes laten zien van YouTubers die ik structureel volg:

Ik kijk graag vlogs op YouTube

Ik wil beginnen met Kelly Caresse. Zij blogt en vlogt over haar leven als mama van twee meisjes. Ze maakt sinds kort hele leuke weekvlogs, maar ook andere leuke video’s tussendoor. En stiekem vind ik deze vaak het leukste of het interessants. Deze vond ik erg grappig. Kelly doet hier samen met haar man een Chips Challenge:

De tweede die ik graag wil benoemen is Kim van Alboe.nl. Zij is onlangs mama geworden van haar dochtertje Mila en zij neemt je vanaf de geboorte al mee in weekvlogs. Hierdoor neemt ze je echt mee in alles wat je vanaf het begin meemaakt als moeder. De leuke dingen komen voorbij, zoals kleertjes shoppen. Maar ze vermijd ook de minder leuke dingen niet, en filmt ook gewoon wanneer haar kindje huilt.

Dan: Elise Joanne. Oorspronkelijk was het voornamelijk beauty op haar blog en in haar video’s. Maar tegenwoordig zit er een mama sausje overheen. Sinds Elise’s zwangerschap nam ze de kijker al mee in haar zwangerschapsdagboek op YouTube en ook nu zien we regelmatig nog een baby-gerelateerde video voorbijkomen. Erg leuk! Bijvoorbeeld een leuke shoplog:

Als vierde: NikkieTutorials. Wie kent haar niet?! Ik ben helemaal niet zo’n beauty meisje, maar door haar video’s koop ik kwastensets en highlighters, echt waar. Maar ze is niet alleen beauty, ze vooral bijzonder grappig. Ik lach me altijd stuk om haar filmpjes. De ‘contour like an instagram pro’-video bijvoorbeeld was hilarisch. Maar dit is mijn all-time favorite:

Oh en mocht je Nikkie nou nog niet kennen? Ze is Nederlandse. Als je haar Engels hoort geloof je het bijna niet, maar het is écht waar!

Ik geef toe, ik kijk de laatste tijd best vaak YouTube. Nummer vijf die ik wil benoemen is LaVieSanne… wie kent haar niet?  😉

Oh en laatst stuurde mijn zusje me een hilarische video door. ‘Ask a guy’ van NSMBL. Dit is inmiddels een serie, waarin elke vrijdag een video wordt gepost. En als je écht even lekker wil lachen dan moet je dát kijken! Echt 🙂 En dat is dan nummer zes, terwijl ik er vijf zou noemen. Lekker bezig Simone.

Heb jij nog YouTube-Tips?

Je ziet het, ik ben best wel een enthousiaste YouTube kijker. Welke filmpjes kijk jij graag op YouTube? Heb je nog tips voor me wie ik echt moet volgen? Laat het me zeker weten bij de reacties, dat vind ik leuk!

Simone

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: