5 (of meer?) leuke YouTube filmpjes

Een van de opdrachten uit de #30DayBlogChallengeNL is: noem 5 leuke YouTube filmpjes. De laatste tijd volg ik graag vloggers. Vooral andere mama’s die video’s maken. Ik kan dus best vijf leuke YouTube filmpjes aan jullie laten zien waar ik de afgelopen tijd om heb moeten lachen, of die ik heel leuk of handig vond. Ik zal vijf (of toch wat meer!?) filmpjes laten zien van YouTubers die ik structureel volg:

Ik wil beginnen met de meiden van LittleWonderWorld. Jullie kennen ze vast ook allemaal wel, het zijn mamabloggers Manon en Bibian en ze hebben ook een ontzettend leuk YouTube kanaal. Vooral als zij samen video’s maken, zijn ze op hun best. Het levert hilarische video’s op; althans, ík kan er altijd erg om lachen. De meest recente video waarom ik erg gelachen heb, was deze:

Een andere Blogger/vlogger die ik graag volg is Kelly Caresse. Zij blogt en vlogt over haar leven als mama van twee meisjes. Ze maakt sinds kort hele leuke weekvlogs, maar ook andere leuke video’s tussendoor. En stiekem vind ik deze vaak het leukste of het interessants. Deze vond ik erg grappig. Kelly doet hier samen met haar man een Chips Challenge:

De derde die ik graag wil benoemen is Kim van Alboe.nl. Zij is onlangs mama geworden van haar dochtertje Mila en zij neemt je vanaf de geboorte al mee in weekvlogs. Hierdoor neemt ze je echt mee in alles wat je vanaf het begin meemaakt als moeder. De leuke dingen komen voorbij, zoals kleertjes shoppen. Maar ze vermijd ook de minder leuke dingen niet, en filmt ook gewoon wanneer haar kindje huilt.

Dan: Elise Joanne. Oorspronkelijk was het voornamelijk beauty op haar blog en in haar video’s. Maar tegenwoordig zit er een mama sausje overheen. Sinds Elise’s zwangerschap nam ze de kijker al mee in haar zwangerschapsdagboek op YouTube en ook nu zien we regelmatig nog een baby-gerelateerde video voorbijkomen. Erg leuk! Bijvoorbeeld een leuke shoplog:

En dan als laatste: NikkieTutorials. Wie kent haar niet?! Ik ben helemaal niet zo’n beauty meisje, maar door haar video’s koop ik kwastensets en highlighters, echt waar. Maar ze is niet alleen beauty, ze vooral bijzonder grappig. Ik lach me altijd stuk om haar filmpjes. De ‘contour like an instagram pro’-video bijvoorbeeld was hilarisch. Maar dit is mijn all-time favorite:

Oh en mocht je Nikkie nou nog niet kennen? Ze is Nederlandse. Als je haar Engels hoort geloof je het bijna niet, maar het is écht waar!

En dat waren ze alweer, de vijf YouTube kanalen die ik graag volg. Maar eigenlijk vind ik vijf te weinig. Ik geef toe, ik kijk de laatste tijd best vaak YouTube. Mensen die ik graag volg, maar die ik hierboven nog niet genoemd heb zijn o.a. Saskia van Twinkelbella.nl. Zij maakt leuke weekvlogs. Ik vind dat wel leuk, een kijkje in het leven van een andere mama.

En bijvoorbeeld ook LaViesagista… wie kent haar niet?  😉

Oh en laatst stuurde mijn zusje me een hilarische video door. ‘Ask a guy’ van NSMBL. Dit is inmiddels een serie, waarin elke vrijdag een video wordt gepost. En als je écht even lekker wil lachen dan moet je dát kijken! Echt 🙂

Je ziet het, ik ben best wel een enthousiaste YouTube kijker. Welke filmpjes kijk jij graag op YouTube? Heb je nog tips voor me wie ik echt moet volgen? Laat het me zeker weten bij de reacties, dat vind ik leuk!

Simone

Babygebaren app Kwebl + giveaway
Van baby naar dreumes: Mirthe is 'over' (KDV)

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 29 jaar oud, mama van Mirthe (3) en Ruben (0) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 650 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

Volg mij op Bloglovin’

Follow
%d bloggers liken dit:
Lees vorig bericht:
Van baby naar dreumes: Mirthe is ‘over’ (KDV)

Vorige week was het zover. Mirthe mocht over naar de volgende groep op het kinderdagverblijf. Alweer een momentje hoor jongens....

Sluiten