5 x feel good Netflix-series

Feel good series op Netflix. Sloffen aan; een heerlijk kopje thee erbij; een goed stuk chocola en een lekker warm dekentje over je heen en je bent er helemaal klaar voor. Welke feel good Netflix series kijk ik? En welke tips hebben jullie voor mij?

Voor mij alleen maar feel good

Feel good series: daar houd ik van. Geen dood en verderf voor mij. Desperate Housewives is voor mij wel een beetje de max als het gaat om dood en verderf. Nou dan weet je het wel 😉 Vooral sinds ik moeder ben geworden (daarvoor ook al, maar nu is het veel erger) kan werkelijk ik nergens meer tegen. Geen geweld, horror of bloederige scenes alsjeblieft. Ik ga dat gewoon voor mijn lol niet kijken. Er is al genoeg horror op het nieuws en ik heb al genoeg stress en spanning in mijn leven. Ik kies er bewust voor om dat niet ook nog eens op te zoeken in een serie of film. Als ik tv wil kijken dan doe ik dat echt voor ontspanning. Het hoeft voor mij niet zo nodig een spannend verhaal te zijn dus. Hooguit de spanning van: wanneer zoenen ze elkaar nou eindelijk? Of wanneer komt dat huwelijksaanzoek?

Feel good series op Netflix

Vroeger (en dan denk ik aan een jaar of vijf tot tien geleden) volgde ik alles wat er maar te zien was, op Net5 vooral. Ik keek Friends, Will & Grace, Grey’s Anatomy, Desperate Housewives, Ugly Betty en nog wat meer van die romantische of komische series die lekker makkelijk wegkijken.

Tegenwoordig kijk ik veel minder series dan vroeger, maar als ik kijk, kijk ik ze op Netflix.  En ik ben niet iemand die één aflevering per week wil kijken. Als ik eenmaal kijk, dan binge watch ik mijn serie meestal. Maar dat kan ook, omdat ik vrijwel alleen series kijk als ik ziek op bed lig. Verder heb/neem ik er gewoon de tijd niet voor.

Ik deel graag met jullie welke series op Netflix ik leuk vind:

1. New Girl

Een bekende serie die volgens mij ieder meisje inmiddels wel gezien heeft. Ik kan hier helemaal stuk om gaan, vind het zó leuk! Een echte heerlijke feel good serie. Om lekker onder een dekentje op de bank met een flinke reep chocola bij weg te zwijmelen. Ik kan het me niet voorstellen, maar voor degene die het niet kent: Het gaat over een meisje dat komt wonen in een appartement waar drie jongens wonen. De jongens vinden het in het begin maar onwennig dat er ineens een meisje en soms ook nog haar knappe vriendin die model is, over de vloer komt.

2. You Me Her

Een beetje romantiek, een beetje grappig, een beetje bizar vooral ook wel en een beetje sexy. Deze serie gaat over een stel dat wat vastgeroest is in hun relatie en samen verliefd worden op één meisje, gevolg: een vreemde situatie, waarvan niemand echt weet wat er nu gebeurd. Is dit een trio voor de lol? Of is het echte liefde? Ik zei het, een tikkeltje gek misschien, maar ik vond het een vermakelijke serie om naar te kijken.

3. Jane the Virgin

Over een tikkeltje bizar gesproken. Jane the Virgin is nog veel meer bizar dan het eerder genoemde You Me Her. Yane the virgin is een serie over een jong meisje dat behoorlijk waarde hecht aan haar maagdelijkheid, die tijdens een gynaecologische check up per ongeluk kunstmatig wordt geinsemineerd. Ja je leest het goed en je denkt nu waarschijnlijk. Hoe dan? Maar geloof me, dit is nog maar het begin. Ik vind het een hele leuke serie om te kijken. En weet je wat?! Seizoen twee staat net op Netflix, zie ik, dus ik kan weer even vooruit.

4. Gilmore Girls

Wie kent ze niet: Lorelai en Rory met hun avonturen in Stars Hollow. Ook zo ééntje die ik als jong meisje op Net5 al keek. Heerlijk nu om weer terug te kijken, maar vooral de nieuwe serie ‘A Year In The Life’ vond ik erg fijn. En het einde laat ruimte over voor meer, dus kom maar op met meer Gilmore Girls!

5. Girlboss

Ik heb nu twee aflevering gezien van deze gloednieuwe Netflix-serie en dit is een serie die ik zeker verder wil kijken. Het gaat over een 23-jarig meisje dat, op zijn zachtst gezegd, nog niet helemaal haar draai in het leven gevonden heeft. Ze wordt ontslagen en kan haar huur niet betalen. Maar dan ontdekt ze een manier om haar geld te verdienen. Ze opent een Ebay winkeltje en gaat tweedehands kleding verkopen. Het zijn afleveringen van een half uur per stuk, het is komisch en het kijkt lekker weg.

Heb je nog tips voor mij voor een serie in dit genre die voor mij leuk zou zijn om te kijken?

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

    • Die laatste twee heb ik nooit echt gekeken eigenlijk, misschien moet ik die maar eens een kans geven dan!

  • Jane the virgin klinkt erg leuk! Voor ik moeder werd was ik verslaafd aan New Girl. Eigenlijk kijk ik de laatste tijd nooit meer series of films, alle tijd die ik even vrij heb gaat naar het bloggen.
    Liefs

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: