3x Blog Blunders

Bloggers zijn ook maar mensen, ik kan erover meepraten. Mensen maken fouten. En ook als blogger heb je soms zo je momenten, toch? Ik wel…

 1. Te vroeg publiceren van een artikel. Zo zonde vind ik dat. Je bent bezig met een blogpost die niet diezelfde dag online kan, maar die je bijvoorbeeld morgen wilt publiceren of misschien nog verder weg in de toekomst. Je hebt hem af, wilt op opslaan drukken, maar drukt dan per ongeluk de ‘publiceer-button’ in. Ai… zo jammer. Het is niet het juiste tijdstip voor dat artikel of je had die dag al gepost. Weer offline halen is ook niet altijd een optie, want vaak hebben abonnees van een blog al een mailtje met je nieuwste bericht ontvangen. Dan staat het ook gek om het weer te verwijderen, al heb ik dit soms wel eens moeten doen. Oeps 😉
 2. Een Tag bedenken die dan vervolgens nooit opgepikt wordt door anderen. Been there, done that, haha. Ik bedacht de Borstvoeding Tag. En ik snap het wel hoor, achteraf. Borstvoeding is een gevoelig onderwerp en niet alle bloggers zitten erop te wachten de discussie uit te lokken op hun website. Ik was nog maar een groentje, voor wat bloggen betreft en vond het leuk om ook eens een Tag te bedenken, dus dat deed ik. En ik tagde een aantal medeblogsters, maar die liet ik vervolgens ook niet op een andere manier dan via mijn blog zelf, weten dat ze getagd waren. Dat was misschien ook niet zo handig. Hoe doen jullie dat, sturen jullie er ook nog een berichtje achteraan?
  Zelf vind ik hem nog steeds leuk eigenlijk, de Borstvoeding Tag, en gelukkig begint het nu ook wel wat te komen dat anderen hem invullen. Zo vulde onlangs ook Jessica en Malou de Tag in, leuk!
 3. Spelfouten of kromme zinnen. Ik probeer er altijd op te letten hoor, om zo net mogelijk te werken en weinig fouten te maken. Maar ook bij mij schieten ze er soms wel eens doorheen natuurlijk. Ik ben dan ook altijd blij als ik van iemand een appje krijg, wanneer er een fout in staat. Ik ben niet blij dat er iets fout is uiteraard, maar dan kan ik het tenminste aanpassen.

Heb jij zelf nog ‘grappige blogblunders’ meegemaakt misschien?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

 • Kan gebeuren, alle begin is moeilijk. Desalniettemin genieten we elke keer weer over het wel en wee van jullie, dus ga lekker verder. Wij blijven jullie volgen, want je doet het hartstikke leuk!

 • spelfouten en niet lopende zinnen, maak ik mij ook schuldig aan. Maar gek genoeg kan ik mij daar bij een ander flink aan storen 😉
  Ik zal verder zat blogblunders hebben, maar ik heb het zelf niet door hahaha 😉 Nee grapje, ik heb ook vaak zat gehad dat ik een blogpost na het publiceren toch nog een klein beetje aanpaste

 • Ik probeer ook altijd goed op de spelfouten en kromme zinnen te letten, maar soms betrap ik mezelf er toch op.. Volgens mij ontkom je er ook gewoon niet altijd aan. En te vroeg publiceren is mij ook wel eens overkomen – echt balen!

 • Te grappig, dat van die tag. Ben nu zelf bezig met een blunder blogpost. Was even aan het speuren naar wat inspiratie. Soms kan ik ook zo lekker oenig zijn. Vooral met taal ben ik daar een ster in.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: