7 keer waar ik naar uitkijk

Ik weet heus wel: het gaat allemaal zo snel. Voor ik het weet is het eerste jaar alweer om, ben ik een jaar lang mama en is mijn baby geen baby meer, maar een dreumes van 1 jaar. Maar toch. Er zijn zoveel leuke dingen waar ik zo ontzettend naar uitkijk om met Mirthe mee te maken.

  1. Haar eerste verjaardag. Het lijkt me zo leuk om Mirthe haar eerste stukje taart voor te zetten. Ik heb nu al zin om de taart uit te zoeken en het jurkje dat ze aankrijgt! Zo leuk om daarmee bezig te zijn. Het is toch een hele grote dag!
  2. Naar de Efteling. Met Mirthe naar de Efteling, wandelen door het sprookjesbos en in het treintje door het Land van Laaf. Het lijkt mee heerlijk! De Efteling is hier niet ver vandaan dus ik denk er zelfs over een abonnement te nemen als Mirthe wat groter wordt en het écht leuk wordt voor haar. Dan hoef je niet geforceerd de hele dag te blijven voor je zuur betaalde entreegeld, maar kun je ook zo eens een keer een middagje gaan. Handig, met zo’n kleine, lijkt me.
  3. Het moment dat ze loopt. Dat mag nog wel even duren hoor. Ze kruipt net en ik vind het allemaal al zo snel gaan! Ze gaat de hele kamer rond en trekt het liefst alle kastjes leeg. En dat wordt natuurlijk alleen nog maar erger als ze ook kan staan en kan lopen. Mirthe is zo’n ondeugend kindje. Ze vindt nu al alles interessant wat ze eigenlijk niet mag. Volgens mij krijgen wij daar onze handen vol aan!
  4. Koekjes bakken samen. Van die simpele koekjes in leuke vormpjes. Maar gewoon omdat het zo leuk is om samen te doen. En ook om ze vervolgens lekker samen op te peuzelen natuurlijk.
  5. Naar de dierentuin. Mirthe is gek op dieren. Op onze katten en de hond van mijn ouders. Maar ook als we op straat een hond tegenkomen zit ze te kirren van geluk in de wandelwagen. Dan wil ze zo graag aaien. Het lijkt me dan ook geweldig om Mirthe de olifanten en de giraffen te laten zien. Ik denk dat ze dat heel indrukwekkend vindt.
  6. Op vakantie. We gaan niet ver van de zomer, gewoon weer lekker in een huisje in Nederland zoals we dat eerder al een weekendje deden. Heerlijk vind ik dat. Alles bij de hand, lekker zwemmen en samen zijn. Ik heb er alweer helemaal zin in.
  7. Een vlechtje maken in Mirthe’s haar. Lekker tutten samen. Dat lijkt me echt gezellig. Ze kan al een klein staartje 🙂
Simone

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: