7 x favoriete kerstbezigheid | Kerst Blog Challenge

Wat zijn je favoriete bezigheden met Kerst? Er zij zoveel leuke dingen om te doen!

  1. Eten eten en nog meer eten. Gourmetten vooral. Dat vind ik gewoon super lekker en gezellig. Het liefst lekker langzaam, kletsen en bakken, avondvullend genieten. Lekker een stukje kip braden in je pannetje. Met een champignonnetje en een stukje paprika erbij, oh ik heb er al helemaal zin in! Drie keer raden wat wij gezellig met zijn drietjes gaan doen op kerstavond?! 🙂
  2. Home alone kijken. Gewoon omdat het hoort. Komt ie dit jaar niet voor het eerst sinds tijden niet op tv, of heb ik dat verkeerd begrepen?
  3. Gezelschapsspelletjes spelen. Als het maar geen monopoly is dan vind ik het meestal wel leuk. Van ‘Mens erger je niet’ tot aan Set en van een Qwirkle tot een potje schaak. Ik doe mee. Binnenkort ga ik een keer mijn favoriete spelletjes met jullie delen!
  4. Sneeuwpoppen bouwen. Zou leuk zijn toch, als de kerst wit zou zijn geweest. Dan had ik meteen de mogelijkheid gehad om de door mijzelf opgelegde Kerst Blog Challenge te voltooien.
  5. Chocoladekerstkransjes eten. Met musketbolletjes; heel belangrijk!
  6. Oh natuurlijk: schaatsen! Zo leuk om eindelijk weer eens de ijzers onder te kunnen binden. Enkel zitten we hier met een soortgelijk probleem als bij punt 4.
  7. Bij de brandende open haard zitten en warme chocomel met slagroom drinken. En gewoon genieten van de warmte.

Wat doe jij het liefst op jou ideale kerstdag?

Simone

Lees ook de eerdere berichten uit de #kerstblogchallenge:

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: