7x waarom het knetter-onhandig is om ziek te worden op vakantie (met kindjes)

Ziek worden is nooit leuk. Maar op vakantie, dat is nog net even een tikkie onhandiger. En ik ga je 7 ‘hilarische’ redenen geven waarom.

Afgelopen anderhalve week had ik griep en voorhoofdsholteontsteking en lag ik op de bank. Niet afgelopen weekend maar het weekend ervoor, braken wij onze vakantie in Center Parcs vervroegd af omdat we allemaal (op Thijs na) ziek werden. En als ik me lig te vervelen op de bank dan ga ik blogjes liggen typen op mijn telefoon, dus hierbij. En oh ja, laten we dit wel even met een korreltje zout nemen. Want er gebeuren ergere dingen op de wereld.

Waarom is ziek worden op vakantie onhandig?

  1. Je hebt je eigen bed niet bij de hand. Je eigen bed ligt gewoon wel het lekkerst als je ziek bent.
  2. Zwemplannen vallen in het water. Want zwemmen met koorts, dat is niet zo’n slim plan. Al die temperatuurverschillen kosten veel te veel energie.
  3. In de supermarkt op het park hebben ze precies niet de dosis paracetamol zetpillen die ik nodig had. Namelijk de 240 mg.
  4. Je hebt je jaarvoorraad tissues die thuis in de kast ligt niet meegenomen naar je vakantiehuis.
  5. Je zou graag leuke dingen gaan doen met de kinderen, in plaats van de hele dag in het huisje verblijven, snottebellen afvegen en waterige ranja schenken.
  6. Iedere dag twijfelen of je beter vanmorgen al, vanavond of morgenochtend naar huis moet gaan. Of dat je het beter nog even aan moet kijken, is niet het leukste tijdverdrijf.
  7. ‘s Avonds zou je liever samen met je lief gezellig met een chipje en een drankje voor de tv zitten in plaats van huilende kindjes troosten.

Oké genoeg gezeurd. Dit soort dingen gebeuren. Het is stomme pech. Zoals gezegd: er zijn ergere dingen. Volgende keer beter. In deze vlog zie je hoe onze ‘vakantie’ verliep.

Heb jij weleens een vakantie gehad die zo in het water viel?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: