8 smeltmomentjes voor een mama (of papa!)

Smeltmomentjes: Momenten waarop je wegsmelt van liefde als je naar je kind kijkt. Dat je bij jezelf denkt: ik heb toch echt het allerleukste, liefste en mooiste kindje van de hele wereld. Dat soort momentjes wil ik vandaag met jullie delen.

  1. Als je kindje je een lekkere natte snot- en slijmkus geeft. Niet heel smakelijk natuurlijk, maar zó lief bedoeld. Ja daar kan je niet anders dan gewoonweg gelukkig van worden.
  2. Het moment je kindje naar je zwaait als je weggaat of je een handkusje geeft.
  3. Wanneer je kind mama zegt.
  4. Als je kind de kat een kusje geeft. Dat deed Mirthe een paar dagen geleden voor het eerst – nou mij kon je opvegen hoor!
  5. Wanneer je met armen in de lucht, twee kleine wijsvingertjes die naar je wijzen en een blije uitroep wordt ontvangen, ‘s avonds op het kinderdagverblijf.
  6. Als je kindje eten met je wil delen, of speelgoed wil delen met de kat (blokjes in bij hem in zijn mandje brengen).
  7. Een skype-gesprek met de kleine waarin deze helemaal blij wordt om je te zien en steeds naar het scherm zit te wijzen en te lachen.
  8. Als je je kindje zo lief samen ziet met papa!

Wanneer loop jij over van liefde?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

4 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: