8x je zwangerschap uitbuiten

Als je zwanger bent staan mensen voor je op in de bus (als je geluk hebt) en zijn mensen misschien net iets meer behulpzaam. Maak je daar wel genoeg gebruik van? Want een beetje misbruik maken van de situatie, dat mag toch best? Je zwangerschap mag je best een beetje uitbuiten. Er groeit tenslotte een kind in jou… (lees dit blogje met een knipoog ;-))

  1. Laat je partner je schoenen strikken want jij kunt er niet bij.
  2. De kattenbak verschonen? Nee dat kun je echt niet zelf. Want in je zou er toxoplasmose van op kunnen lopen.
  3. Laat je man de tuin bijhouden want ja, ook hier zou kattenpoep kunnen liggen.
  4. Eet waar je maar zin in hebt, want je eet tenslotte toch voor twee? Die (tweede) chocolade kan dus écht geen kwaad.
  5. De vloer dweilen? Nee dat is echt te zwaar voor je rug.
  6. Koken? ‘Nee schat, vandaag ben ik daar echt te misselijk voor. Ik ga al over mijn nek bij het idee’.
  7. Slaap lekker de klok rond. Want je hebt het nodig.
  8. De meubels van de kinderkamer worden geleverd, maar moeten nog wel even in elkaar gezet worden. Drie keer raden wie dat klusje mag klaren.

Heb ik zelf veel misbruik gemaakt van mijn zwangerschap? Nee, ik denk het niet. Hoewel mijn man daar vast anders over denkt, haha. Ik ben zelf veel in het huishouden blijven doen. Heb ik ervan genoten dat hij de kattenbak mocht doen en ik niet? Ja, dat wel 😉

Simone

Volg je me al op facebook, instagram of youtube?

6 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: