Aan de CTG op 2e Kerstdag | 31 weken zwanger VLOG

Hoi! Leuk dat je kijkt naar de nieuwe vlog! Afgelopen week was ik 31 weken zwanger. Vierden we Kerst. En brachten we een ochtendje door op de afdeling verloskunde in het ziekenhuis, omdat ik aan de CTG moest. Ik had een nacht met veel te veel harde buiken achter de rug.

Bovendien maak ik in deze vlog bekend wie de winnaar is van de winactie van vorige week en wie het leuke Picknick speelsetje van Vtech krijgt toegestuurd!

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: