Aankondiging WINWEEK | Papaisdeliefste.com 2 jaar!

Lieve, Lieve, Lieve, allemaal!

Mijn blog bestaat deze week (morgen, om precies te zijn, op 28 februari) twee jaar! Twee jaar lang alweer heb ik mijn eigen plekje op het web waar ik mijn verhalen, mijn ervaringen en mijn mama-video’s het internet op slinger en dus met jullie deel.

Ik vind het zo leuk dat jullie mij willen volgen en lezen en bekijken wat ik allemaal te melden heb, dat ik het leuk vind om eens iets terug te doen. Ik ga daarom een winactie organiseren. En niet zomaar één winactie. Maar een winweek: iedere dag een nieuwe winactie op Papaisdeliefste.com. En we beginnen vandaag!

Straks, om 10.00 komt de allereerste winactie online! En het is een hele leuke. Maar ik vind alle winacties ontzettend leuk, dus houd ook de rest van de week mijn blog en YouTube kanaal goed in de gaten!

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: