Achterstallig onderhoud

Alles waar ik niet aan toe kom, maar wel op mijn to do lijstje heb staan:

  • De kast in de woonkamer helemaal uitpluizen en opruimen. Wij hebben een grote tv kast met heel veel vakjes en lades, waaronder ook een la met rommel: pennen, notitieboekjes, enveloppen, kaartjes, het afhaalmenu van de chinees en ga zo maar verder. Echt zo’n la waar je alles instopt waar je even geen beter plekje voor weet. Die la die puilt dus uit nu en moet nodig eens een keer worden doorgespit. Kom ik dus niet aan toe.
  • De administratie (lees: de berg onopgeruimde post) wegwerken. Echt, ik verbaas me niet als er nog post uit 1988 tussen zit. En toe was ik nog niet eens geboren, kun je nagaan.
  • Mijn kledingkast opruimen. Oude truien die ik nooit meer aantrek, schoenen die eigenlijk niet zo mooi meer zijn: weg ermee.
  • Onze tuinkamer opknappen. We hebben een tuinkamer, waar ook de ruimte voor de wasmachine en de droger is. En er staat nu een kast en een hele oude piano die nooit gebruikt wordt en onstembaar is geworden. Ik zou van deze ruimte graag een kantoortje maken, dan kan ik voortaan ook veel beter de administratie bijhouden natuurlijk. Knipoog.
  • Mijn auto wassen. En dan heb ik het niet over de buitenkant, want die haal ik wel een keer door de wasstraat, maar over de binnenkant. Wat een vervelende klus is dat zeg.

Nu denken jullie vast dat het een enorme puinhoop is bij ons thuis. Nou dat valt nou ook wel weer mee. Nee zusje I. niet lachen. Het is echt best leefbaar. Twee knipoogjes.

Hebben jullie ook van die dingen die je al maanden eens een keer aan wil pakken, maar wat er gewoon niet van komt?

 

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Haha de auto wassen staat volgens mij al iets van twee jaar op mijn lijstje :)Ik moet zeggen dat met de laatste zwangerschap een hele boel is opgeruimd. Ik krijg dan altijd de kriebels en gooi een hele hoop weg 🙂

  • Hahaha, hmm, de tuin, de auto, tuinhuisje, die staan allemaal al lang in de planning. Tuin en tuinhuisje zullen vast in het voorjaar wel aan de beurt komen. De auto moet echt even voor de eerste vorst er aankomt, even wat bodembescherming aanbrengen. Verder hebben we een rommelkamer, als je die deur op doet, komt de inhoud je bijna tegemoet. *shame*. Misschien voor nieuwjaarsdag een klusje, het jaar opgeruimd beginnen. 😉

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: