Action shoplog #1

De Action. Wie kent hem niet. De winkel waar je voor afgeprijsde fles toiletreiniger naar binnen loopt en weer naar buiten komt met een kar vol spullen die je niet nodig had, maar die zó verrassend goedkoop waren dat ze vast van pas zullen komen. Ik houd er wel van en ik kom er zo nu en dan ook wel eens, zo ook een paar weken geleden.

Ik ben een tijdje terug weer in de val getrapt en naar binnen gelopen in deze bekende winkel van sinkel. En ik wil graag laten zien waarmee ik naar buiten kwam. Je moet er even bij bedenken dat ik net met Mirthe naar het consultatiebureau was geweest en dat we besproken hadden dat we zouden beginnen met de vaste hapjes. Op de terugweg kwam ik langs de action en dacht ik: snoetenpoetsers! Van die doekjes om het gezichtje en de handjes van je koter af te doen, zijn spotgoedkoop bij de Action. En die had ik nu tenslotte nodig. Dus, ik naar binnen.

Laat ik maar een mandje pakken dacht ik nog, want ik vind vast weer meer spulletjes. En dat bleek. Ik had halverwege mijn route door de winkel mijn mandje niet eens meer nodig, want ik vond een mooie wasmand voor een prikkie. En met al die babywas konden we er wel één extra gebruiken. Dus winkelmand in de wasmand, wasmand onder mijn arm, kinderwagen in de andere hand. Wat moeten die mensen daar wel niet van mij gedacht hebben.

Ik laat jullie graag zien wat er allemaal in de wasmand zat toen ik thuiskwam:

SAM_4640
De doekjes waar ik voor ging.
SAM_4652
De toiletreiniger die ik ook vaak bij de Action haal.
SAM_4626
Leuke en minder leuke enveloppen.
SAM_4628
Broodtrommeltjes voor T. want die laat altijd 83 bakjes in zijn achterbak liggen voor hij ze een keer voor hergebruik mee naar binnen neemt.
SAM_4631
Krijtbord Tape. Dat is leuk! Geen idee waarvoor ik het ga gebruiken. Ik geloof dat het 79 cent was of zo.
SAM_4639
Washi Tape. Ze hebben hele leuke bij de Action in allerlei kleuren en heel goedkoop. Waar je elders al snel 2.50 voor een rolletje neerlegt, kost dit hele pakje bij de Action 79 cent. Of hij goed plakt weet ik nog niet. Hij zit nog in de verpakking.
SAM_4642
Een snackje voor Teddiey (we kwamen er niet uit of het een ie of een y moest zijn) mijn konijn.
SAM_4643
Saaie maar wel nuttige toiletblokjes.
SAM_4646
Een kabeltje om mijn telefoon mee op te laden, met een lampje aan het uiteinde dat in mijn telefoon moet. Niet meer zo lang prutsen voor de kabel in mijn telefoon zit als het donker is ‘s nachts. Ook deze moet ik nog testen. Zo hard had ik dit nodig.
SAM_4650
Screen cleaner. Om mijn laptop eens in de zoveel tijd even schoon te kunnen maken. Fijn spul.
SAM_4657
De volle wasmand. De wasmand was 2.50 geloof ik, uit mijn hoofd. Maar daar is de kwaliteit ook wel naar. Ik heb al een keer krak gehoord toen ik hem wat onhandig vastpakte.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: