Action shoplog #2

Jahoor, vorige week ben ik eindelijk weer eens bij de Action geweest. Mijn favoriete winkel voor goedkope ‘troepjes’ en leuke vondsten. Ik laat jullie vandaag zien wat ik allemaal kocht:

Bordjes-toiletreiniger-kaartjes-maillot-Action

Ik kocht kaartjes. Altijd handig om wat in huis te hebben. In deze pakketjes zitten vooral verjaardagskaarten en ‘gefeliciteerd’ kaarten. De kaarten die altijd het hardst gaan. Ze hebben een leuk printje en waren spotgoedkoop. Meenemen dus. Verder een leuk maillotje voor Mirthe. Papieren bordjes alvast ter voorbereiding op Mirthe’s verjaardag. En.. superinteressant: toiletreiniger. Die neem ik eigenlijk altijd mee van de Action.

Chocola-action

Iets anders wat ik eigenlijk altijd meeneem van de Action is chocola. Haha. Lekker goedkoop en lekker, vooral dat. En meteen ook maar een paar pakjes snoetenpoetsers, zodat we de chocola weer van ons gezicht kunnen vegen 😉

Kleding-action

Verder kocht ik een badjasje voor Mirthe, daar kwam ik eigenlijk voor. Ze heeft nu hetzelfde badjasje maar dan met een lieveheersbeestjes-printje, maar die wordt wat krapjes. Dus ik heb even een maatje groter aangeschaft. En verder had ik op andere blogs gelezen dat ze tegenwoordig ook goede dameskleding hebben bij Action. Dus daar ben ik even tussen gaan neuzen. Ik vond dit t-shirt met verenprintje en dacht: laat ik het eens proberen. Ik moet zeggen, ik heb hem nog niet gepast, maar op het eerste gezicht (uit de verpakking) ziet het er niet slecht uit!

Komen jullie nog wel eens bij de Action?

Simone

Volg je me al op facebook, instagramtwitter en/of bloglovin?

Ook op snapchat ben ik te vinden onder gebruikersnaam: papaisdeliefste

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ow jee, de Action.. haha
    Heerlijke winkel waar je altijd weer veel te veel in je karretje gooit ;). Leuk shirt ook voor jezelf!
    Ik koop er ook vaak stickers, boekjes en ander knutselspul voor Fiene – super handig en goedkoop!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: