Alles kleurt oranje! | Video

Afgelopen week heb ik gefilmd op Koningsdag. En dat leverde deze oranje video op. En dit is dan meteen een voorbeeld van video’s nieuwe stijl. Geen wekelijkse weekvlogs meer (soms wel) maar kortere video’s over één dag of één onderwerp. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te kijken! 🙂

Hebben jullie ook een tompouce op? Wat zijn die dingen toch gruwelijk goed binnen te houden 😉

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: