Als ik de loterij win dan…

Vandaag weer een nieuw onderwerp uit de #30DayBlogChallengeNL. ‘Als ik de loterij win dan…’. Wat zou ik doen met een miljoen? Dat is de vraag die ik mezelf vandaag stel.

Dat lijkt me leuk zeg dat Winston of Gaston hier voor de deur staat met zo’n gouden envelop. Zo’n goedgevulde grote enveloppe met een mooie cheque erin in de ene hand en een mega bos bloemen in de andere. Nou dan zet ik de koffie klaar hoor. Kom maar binnen 😉

Maar wat zou ik doen als ik echt een flinke klap geld zou winnen?

Minder werken

Ik zou in ieder geval gewoon blijven werken. Want stilzitten is niks voor mij. Ik zou wel zeker een dag minder gaan werken en iets meer tijd voor mezelf en ons gezin nemen. Maar die uitdaging en voldoening die ik uit mijn werk haal, heb ik wel écht nodig.

Nieuw huis

We zouden op zoek gaan naar een heel mooi nieuw huis. Een vrijstaande woning, een klein boerderijtje aan de rand van het dorp. Lapje grond erbij en ruimte voor een geitje een varkentje en een koe in de wei. Gewoon voor de gezelligheid. Een eigen kinderboerderij, lijkt me geweldig!

Spaarrekening

Ik zou genoeg geld op de spaarrekening zetten zodat we zeker zijn van een goed pensioen en ik zou een spaarrekening aanmaken om te zorgen dat Mirthe kan studeren. Ik moet zeggen dat ik liever wat zou bewaren, zodat we er lekker van zouden kunnen leven, dan dat ik alles er in één keer door zou jassen en we een mega gigantisch huis hebben en vervolgens moeten ploeteren om een boterham op tafel te zetten. Keuzes, keuzes, haha. Luxeproblemen, dat zijn het!

Shoppen

Oké, oké ik zou wel een klein deel als budget nemen wat ik wel lekker in één keer op mag shoppen. Naar Amsterdam gaan en thuiskomen met zoveel tassen dat ik ze zelf bijna niet meer kan dragen. Zoals je in de film ziet. Dat lijkt me ook wel een mooie ervaring 😉

Dromen mag!

Natuurlijk weet ik dat dit allemaal maar dromen zijn, maar dromen mag! Als je niets meer hebt om over te dromen, dan wordt het leven saai. Al sinds ik op mezelf woon speel ik mee met de postcodeloterij, gewoon voor het geval dat. Eigenlijk is het bijna verplicht hè, want ja.. stel dat de rest van de straat wel wint en je hebt geen lot. Dus vooruit wij spelen mee met één lot. Tot nu toe nog niet veel geluk in het spel, op een paar repen Tony’s en een bak Ben & Jerry’s na. Maar gelukkig hebben wij geluk in de liefde 😉

Hebben jullie loten voor de loterij? En wat zou jij doen met een miljoen? Waar droom je van?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: