Apetrots! Babyhapjes & Een pindakaasberg | VLOG #84

Afgelopen week was ik apetrots op Mirthe die echt leuke tekeningen begint te maken. Verder moest ik ook behoorlijk om haar lachen, toen ze in een onbewaakt moment zelf haar cracker had gesmeerd. En maakte ik babyhapjes voor Ruben. Kijk je weer gezellig mee?

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • En werken de muggenstickers? Ik ben erg benieuwd, mijn dochter wordt ook lek geprikt door de muggen, maar heeft daar dan ook steeds een flinke reactie op waardoor het heel dik wordt waar ze geprikt wordt.

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: