Baby te huur

Baby te huur is terug!

Afgelopen dinsdag was de allereerste aflevering van een nieuw seizoen BNN’s Baby te huur. Vroeger… ja, hoor mij lekker oud doen, vroegah, was Baby tv een van mijn favoriete programma’s. Dus ook nu zat ik uiteraard weer voor de buis, voor EINDELIJK weer een nieuw seizoen! 🙂

Zeven jaar lang heeft het nieuwe seizoen op zich laten wachten. Het is dus meer dan zeven jaar terug dat ik het programma keek op tv, samen met Thijs. En toen fantaseerden we er stiekem van om zelf zo’n stelletje te zijn in één van die huizen. Dat leek ons wel een leuke zomervakantie en een leuk test. Maar op tv komen, dat wilden we natuurlijk niet. Bovendien zou een en ander lastig te combineren zijn geweest met werk en school. Maar leuk om te kijken dat was het sowieso.

Ik verplaatste me toen vooral in de tieners of begin-twintigers die wel eens wilden weten hoe het was om kinderen te hebben en wilden testen of hun relatie dat aankon. Maar op dit moment verplaats ik me vooral ook in de ouders die hun kind uit durven te lenen voor dit programma. Er zal vast uitstekende begeleiding en controle zijn misschien, maar het lijkt mij toch wel een beetje eng hoor!

Ik moet zeggen dat ik me toen beter met de jongeren die meedoen kon identificeren dan nu dus, dus toen vond ik het leuker. Maar nog steeds vind het een zeer vermakelijk programma. En ik ga zeker volgende week weer kijken. Het is ook een heerlijk programma om te kijken met je twitter-tijdlijn open overigens. Want er wordt nogal wat getweet. Het was trending topic en de tweets waren wel grappig om te lezen. Mensen maakten grappen over de mannen die het niet aankonden om een bevalling te zien. En over een jongen die het bij aanvang van de (in scene gezette) bevalling van zijn vriendin eerst nog even zijn haar moest föhnen voor hij de deur uit kon. Het was hilarisch.

Hebben jullie ook gekeken? Of ga je nog kijken?

Simone

5 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Ik keek er vroeger ook na en dinsdag zag ik toevallig dat het terug was dus heb met spanning gekekeken en ja die jonge was hilarisch en die vriendin deed na een uur haar buik af kon ik dat ook maar toen ik zwanger was haha ga zeker weer kijken

  • Jaaa ik heb ook gekeken, dat was lang geleden. Ik hoorde dat de ouders dichtbij zijn een meekijken live via een scherm en er is de hele dag een opvoedcoach. Alleen dan nog zou ik mijn kind daar nooit aan mee laten doen 😉 Maar ik vind het wel leuk om te kijken, haha!

    • Ah oke. Dus als je het niet meer trekt kun je ingrijpen misschien. Nee ik zou het ook nog steeds niet doen dan

  • haha wat leuk heel herkenbaar keek het destijds ook al met manlief en voel je precies aan als je zegt dat ik me nu vooral indenk in de ouders die zomaar hun kind ” uitlenen”, lachen! -x- Mama van Dijk

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: