Babygebaren app Kwebl + giveaway

Hebben jullie allemaal mijn video over babygebaren al gezien? Ik kreeg veel leuke reacties en ook enthousiaste berichtjes van mensen die het leuk leek om ook te beginnen met gebaren. Ik zou zeggen: doe dat vooral! Het is echt ontzettend leuk en het kost helemaal niet veel moeite. Als je het eerste gebaar terugkrijgt van je kindje, word je nog enthousiaster en dan volgt de rest wel!

Ook als je kindje geen baby meer is, maar al ouder dan een jaar, kun je echt nog prima beginnen met gebaren (deze vraag kreeg ik). Hoe ouder het kindje hoe sneller en gemakkelijker ze het op zullen pakken. Uiteraard kost het wel een tijdje in het begin, maar als je kindje eenmaal doorkrijgt dat hij of zij moet letten op de gebaren die je maakt dan gaat het snel.

kwebl_logo_sticker1
Een tip die ik in de video niet genoemd heb, maar die ik jullie wel nog even mee wil geven is de app Kwebl. Dit is een soort gebarenwoordenboek, met filmpjes bij de gebaren waarin wordt laten zien hoe je ze gebaart. Erg handig als je wat nieuwe gebaren wilt opzoeken of als je even niet meer weet hoe dat ene woord nou ook al weer moest. De app is verkrijgbaar voor iOS en voor Android en kost € 2,-. Een bedrag wat ik echt niet veel vind voor zo’n handige app. Een boek is duurder en daar staan alleen statische plaatjes in. Ik zou je echt dit aanraden boven een boek. Gebaren leren van stilstaande plaatjes is echt lastig soms.

En het leukste is: ik mag nu 10 codes voor een gratis Kwebl app weggeven aan lezers die het ook leuk lijkt om te leren gebaren!

Dus, wil jij super laagdrempelig ook eens kennis maken met gebaren? Lijkt het je leuk? Laat mij dit dan weten in een reactie hieronder, en laat daarbij ook gelijk weten of je een code wilt voor iOS of voor Android. Ken je iemand die misschien ook zou willen gebaren, deel dan dit bericht eventjes! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als er meer dan 10 gegadigden zijn, dan loot ik!

Over een dag of 10 zal ik iedereen die een code krijgt mailen! En ik laat onder dit bericht weten wanneer de actie gesloten is voor deelname. Veel gebaarplezier alvast!

Simone

P.S.: Dit bericht is geen betaalde samenwerking, maar ontstaan uit mijn eigen interesse en het contact met de makers van Kwebl. Het is maar dat je het weet 😉

P.P.S.: Deze actie is inmiddels gesloten. De gelukkigen die de app gratis mogen downloaden krijgen binnenkort bericht van mij! 

13 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: