Baby’s eerste kerst | De leukste items

De eerste keer kerst met je baby, weer zo’n heerlijke mijlpaal. Hoeveel mijlpalen maak je wel niet mee in dat eerste jaar. Het zijn er echt ontelbaar. Bij van die leuke mijlpaalkaarten ontbreekt het meestal ook niet aan een ‘mijn eerste kerst’ kaartje waar mee je je baby dan leuk op de foto kunt zetten bij de kerstboom. Maar er zijn nog veel meer leuke items die van de eerste kerst met je kindje een mooie blijvende herinnering maken. Ik zet wat leuke ideeën op een rijtje.

Eerst kerst met baby Kerstbal

Kerstballen speciaal voor je baby’tje. Bijvoorbeeld van Sophie de giraf heb je mooie kerstballen met het schattige alom bekende girafje erin. Hij is verkrijgbaar in de cadeaubox zoals op dit plaatje, maar je kunt ook één bal los kopen.

Een ‘baby’s first Christmas’ Kerstsok

Hoe schattig is deze kerstsok voor baby’s? Het is een oude Amerikaanse/Engelse traditie om Christmas stockings, ofwel Kerstsokken bij de open haard of kachel te hangen, zodat de kerstman die kan vullen met cadeautjes en snoepgoed. Deze kerstsok met het beertje is er ook in een roze variant.

Eerste kerst kleding

Waar je heel leuk kerstkleding voor baby’s kunt shoppen is Next Direct. Kijk nou wat een verschrikkelijk lief Rudolph rendier pakje ze hebben. Dat is toch om op te vreten of niet dan? Met dat maillotje erbij. Veeg me op. Ze hebben ook een variant voor jongetjes. En dit is niet het enige. Ze hebben daar nog veel meer kerstoutfits voor kleintjes. Ik vind Next echt een super leuke winkel, niet alleen voor kerstkleding. Ik koop er graag kleding voor Mirthe en Ruben. Bij HEMA hebben ze overigens ook altijd wel leuke kersttruien voor baby’s.

Lees ook: Kerstboom & Baby | Hoe combineer je dat? >>

Houten hangers voor in de kerstboom speciaal voor baby’s eerste kerst

Bij Feestje van Hout maken ze leuke houten decoratie items en ook voor kerst hebben ze een speciale collectie. Ik vind vooral de kersthangers waar je zelf nog een afdruk van een handje of voetje van je kindje op kunt maken heel erg leuk. Of de gepersonaliseerde houten kerstballen waar de naam van je kindje op staat. Dat is toch super leuk om te bewaren voor later.

Kerstmis kinderboek

Dit leuke kerst kinderboek van Dick Bruna kreeg Mirthe voor haar eerste kerst. Mét de bijpassende houten kerststal. Nog ieder jaar zetten we die op, speelt ze met de kerststal en lezen we het boekje voor.

 

Heb jij een speciaal kerstitem in huis gehaald voor je baby’s eerste kerst?

Simone

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: