Bankzaken en Flesjes melk | VLOG #110

We gingen alleen maar even kijken naar wat we mooi vonden… De volgende dag was onze oude bank vervangen voor een nieuwe. En Ruben pakt ineens wél de fles, hoe is het mogelijk? Ik laat het allemaal zien in deze nieuwe weekvlog 🙂

Kijk je weer gezellig mee?

Als je het leuk vind kun je je abonneren op mijn YouTube kanaal. Het is gratis en ruim 7000 mensen gingen je voor!

Bekijk ook de vlog van vorige week.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: