Beekse Bergen & De week van het darmonderzoek | VLOG 94

Afgelopen week hebben wij een heerlijk weekend in safariresort de Beekse Bergen doorgebracht! Super gaaf was dat. Ik laat je zien hoe het daar was. En verder was afgelopen week ook de week dat ik mijn maag- en darmonderzoek moest ondergaan. Kijk je weer mee?! 🙂

Abonneer je hier gratis op mijn kanaal en mis niks!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: