Beter laat dan nooit! | VLOG #96

Omdat ik het druk had met Thijs zijn verjaardag vieren dit weekend is de vlog helaas wat later. Maar soms moet je keuzes maken. En ik koos nu even voor mezelf en mijn gezin! Zouden we allemaal doen toch? Hopelijk vinden jullie vandaag of morgen toch nog een momentje om ook nu lekker naar de vlog te kijken. Veel plezier 🙂

Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal. Het is gratis en je mist geen video meer! Zeker niet wanneer je ook het notificatie-belletje aanklikt!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: