Bevalling en kraamweek | VLOG

Met een weekje vertraging hier dan de vlog van de bevalling en de kraamweek! Wat een week zeg! Wat verliep de dag van de inleiding vreemd en wat hadden we een heerlijke kraamweek. We genieten volop van Ruben en kunnen hem nu al niet meer wegdenken. Wat zijn we dankbaar dat hij bij ons is!

Kijk je mee naar de bevallingsvlog?

Abonneer voor meer!

2 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

  • Gefeliciteerd met jullie mooie mannetje!!! Wat een prachtig kindje! Kreeg wel even tranen in mijn ogen toen Mirthe Ruben voor het eerst zag! Wat een bijzonder moment he?
    Geniet van jullie mooie gezin!!

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: