Bezoekje aan de negenmaandenbeurs

De negenmaandenbeurs. Ben jij er al wel eens geweest? Wij hadden via mijn schoonmoeder vrijkaartjes gekregen voor de vrijdagavond, volgens mij via een actie van Kruidvat. Dus ik dacht, zwanger als ik ben: dat is wel wat voor mij. Leuke nieuwe merken ontdekken, innovatieve ideeën opdoen en vooral véél gratis goodies mee naar huis. Want we blijven tenslotte toch Nederlanders, niet?

Ik T. (papa to be) opgetrommeld om mee te gaan. Ik: ‘Ja joh, dat is gezellig, lekker met zijn tweeën een avondje uit’. Dus onder het mom van meeveren met zijn zwangere vrouw vond hij het een héél goed idee en vertrokken wij die bewuste vrijdagavond om 19.00 richting Amsterdam, om daar om 20.00 te arriveren.

Let op! Stond er boven de parkeergarage: Dagtarief in verband met huishoudbeurs: € 20,- Nou dat was een goed begin, dat is maar 10 euries per uur (om 22.00 sloot de beurs). Die zijn we alvast kwijt 😉 En toen moesten we dus nog naar binnen. Adem in, adem uit.

2015-03-13 17.49.27Binnen was het afgeladen druk. Tot mijn plezier behoorden wij in ieder geval tot de gelukkigen die niet met een wandelwagen of een boodschappentrolly waren gekomen. Wij hoefden alleen maar die van andere mensen te ontwijken. Ondertussen keek ik rustig rond, op zoek naar leuke, unieke babykleertjes en was ik op zoek naar de stand van dr. Leenarts. Ik had in de krant gelezen over hun geweldige huidverzorgingsproducten voor baby’s. Deze stand hebben we uiteindelijk gevonden en hier heb ik zinkzalf en badolie voor de kleine meegenomen.

Baby Shower GloveVerder heb ik een handschoen voor in de douche gekocht die ervoor zorgt dat je grip hebt en je baby met een hand kunt vasthouden, waardoor je je andere hand vrij hebt voor het wassen. Dit product had een baby innovatie award gewonnen en het leek mij wel wat, veilig douchen met de kleine. Bovendien was de handschoen er ook in de vorm van een pinguïn, en laat onze baby to be nu de werktitel ‘Pingu’ hebben. Vraag maar niet waarom. Oké, als je het echt wilt weten: dat hebben mijn zussen bedacht, omdat het zo’n lekker onzijdige naam was. We wisten nog niet wat het werd. Maar goed, nu moet ik dus alle babyspullen die ik vind met een pinguïn erop hebben. Ja, het zullen de hormonen wel zijn. Mocht je het willen weten, de baby shower glove vind je hier.

2015-03-13 17.53.48Dit leuke rompertje van Fresk kon ik ook echt niet laten liggen. Het liefst wilde ik alle spulletjes van Fresk meenemen, maar dat vond T. niet zo’n goed idee, omdat hij de rode cijfers van de bankrekening al voor zich zag. Maar echt, wat een leuke printjes hebben die spulletjes!

Verder viel mijn oog nog op de stand van Tislifestyle. Ook al van die super lieve printjes! En kocht ik Milestone baby cards. Dat zijn hele leuke kaartjes waarmee je je baby op de foto zet op bijzondere momenten. Leuk voor de foto’s voor het babyplakboek dat ik van plan ben om te maken. En meteen een stok achter de deur om echt van alle bijzondere momenten een plaatje te maken. Ik kocht de originele baby cards, er was ook een setje met alleen maar Nijntje kaartjes, maar daar ben ik niet zo van.

Milestone Baby Cards Milestone baby cards

Al met al, best wat leuke spullen ontdekt en gezien op de negenmaandenbeurs, maar ik vond het zo druk. Het was leuk voor die twee uurtjes, maar toen wilden we ook heel graag weer lekker naar huis. Wel leuk om een keer meegemaakt te hebben 🙂

Zijn jullie ook geweest dit jaar? Welke toffe/lieve/leuke/schattige producten hebben jullie ontdekt of gekocht?

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: