Bijna jarig! Cake smash foto’s van Ruben

Cake smash foto’s als aankondiging van de verjaardag van je kindje; dat blijft leuk toch? Lang lang geleden hebben we van Mirthe ook cake smash foto’s gemaakt, vlak voor haar eerste verjaardag. En nu wilde ik ze van Ruben ook hebben natuurlijk. Leuke foto’s om mee te sturen met de uitnodiging voor zijn verjaardag. Én voor in zijn fotoboek natuurlijk. Vandaag deel ik de leukste kiekjes met jullie.

cake smash

Een eerste taartje eten

Ik deed niet moeilijk dit keer. Ik heb niet zelf in de keuken gestaan voor het taartje, maar toen we een klein stukje slagroomtaart over hadden, greep ik mijn kans. Daar kunnen we meteen even de cake smash foto’s mee maken, dacht ik. Ruben had in het eten van de taart nog weinig interesse overigens. Hij was er meer mee aan het spelen.

cake smash baby foto

Zelf cake smash foto’s maken

Ik heb een plaat hout uit de garage geplukt, wat ballonnen opgeblazen en slingers opgehangen. En zo heb ik mijn eigen ‘set’ gebouwd en heb ik de plaatjes geschoten. En ik vind het resultaat echt leuk. Ik vind ze zelf zo verschrikkelijk schattig geworden.

Cake smash foto's

Bijna jarig

Morgen is Ruben jarig. Dan mag hij ook weer lekker van een taartje genieten 🙂 Ik heb er zin in!

Heb jij cake smash foto’s gemaakt met je kinderen. En heb je het zelf gedaan of heb je ze laten maken?

Simone

Leuk artikel? Pin het op Pinterest!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: