Ideeën nodig voor je verlanglijstje? Ik deel die van mij!

Als ik een verlanglijstje zou mogen samenstellen, wat zou er dan op staan? Ik weet wel wat hoor! Mocht je nog op zoek zijn naar ideëen? Doe dan hier je inspiratie op 😉

oorbellen Ik ben ineens weer in to oorbellen. Lang heb ik ze niet gedragen omdat ik vaak last kreeg ervan. Maar van echt zilveren sierraden krijg ik geen geirriteerde huid. Dus dat gaat prima. En de laatste tijd zijn die mooie kleine minimalistische zilveren sierraden weer in en ik houd ervan. Ik heb onlangs al zilveren knopjes gekregen in de vorm van een staafje. En ik ben nu gevallen voor deze mooie driehoekjes-oorbellen.

ketting En deze ketting. Wauw, die vind ik echt supermooi. Ook heel minimalistisch. Een dubbele ketting met twee driehoekjes. Hij past ook erg mooi bij de oorbellen.

flow-book-for-paper-lovers-2016 Het succesvolle en inmiddels ieder jaar terugkerende ‘Flow book for paper lovers‘. Ik heb één eerdere versie, en die heb ik zoveel gebruikt. Ik ben gek op mooie papiertjes, printjes, kaartjes, cadeaupapiertjes, letter banners, enzovoorts enzovoorts. Je vind het allemaal in dit leuke boek vol met papierwaren. Ik wil heel graag de nieuwe versie in mijn schoen, sinterklaasje 🙂

scheurkalender En in het kader van de flow en in het kader van papier: De Flow scheurkalender. Een inspirerende vraag voor iedere dag. Met een mooi papiertje en printje. Ik vind dit dus helemaal leuk. Ik zou hem in de keuken hangen.

koetjes-en-kaartjes Het uitsprakenboekje van Koetjes en Kaartjes. Dit is een heel leuk invulboekje, waarin je leuke, grappige of wijze uitspraken van je kind kunt noteren. Superleuk om later terug te lezen! Een mooie tastbare herinnering. En hoe leuk is dit ook om mee te geven aan je kinderen later, ooit, als je ooit zelf afstand kunt doen van dit soort leuke herinneringen 😉

aftelblokken-samen-aftellen-naar-je-verjaardag Mijlpaalblokken van Hip en Hout: Ik vind deze blokken echt heel gaaf. Je kent ze vast wel, want ze komen regelmatig voorbij op instagram. Leuk voor bij foto’s van Mirthe. Maar ook voor het geval ik ooit nog eens zwanger mag raken! Op de foto zie je trouwens de aftelblokken. Die zijn ook erg leuk, maar de mijlpaalblokken zijn wat mij betreft de klassiekers.

Zit er iets bij wat jij ook op je lijstje zou zetten?

Simone

3 Reacties

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: