Boek uit: Krijg nou tieten

Ik vind ik Claudia de Breij echt een leuk mens. Om het zo maar even te zeggen. Wat schrijft ze een mooie liedjes, mag ik dan bij jou, wat maakt ze een mooie cabaretshows en wat was haar radioprogramma toch altijd fijn op vrijdagmiddag op 3fm. Ik vond het heel jammer dat ze daarmee stopte. Maar Claudia is echt van álle markten thuis. Ze schrijft namelijk ook boeken.

Ik las haar boek ‘Krijg nou tieten!’: Een fijn boekje over zwanger zijn. Claudia schrijft heerlijk sarcastisch en vol humor over hoe het is om zwanger te zijn. Deze ‘reservemoeder’, zoals ze zichzelf noemt, had nooit gedacht een dergelijk boekje te schrijven, zo schrijft ze. Praten over zwangerschap vond ze maar wijvengezeik. Totdat ze zelf deze ervaring opdeed. Toen heeft ze toch haar ervaringen gebundeld tot dit boek. En écht, het is heel leuk, herkenbaar en vooral super grappig. Claudia beschrijft alle fases van begin tot eind. Vanaf het zwanger worden tot aan het bevallen en van de eerste echo tot de kraamvisite. Ik heb een traantje gelaten van het lachen en het boek leest heerlijk weg.

Krijg nou tieten

Het is een leuk boekje om te lezen als je zwanger bent, omdat het dan allemaal heel herkenbaar is wat je meemaakt. Maar ook als je al zwanger bent geweest kun je er zeker nog smakelijk om lachen. Een luchtig boekje, wat niet te dik is en lekker snel leest. Ervaringen van een andere moeder lezen, ik vind het altijd fijn, zeker als het allemaal met een lekkere dosis humor wordt gebracht.

‘Krijg nou tieten!’ lezen? Volgens mij is hij nieuw niet meer verkrijgbaar, maar tweedehands wel uiteraard: Je vindt hem hier!

Hebben jullie ‘Krijg nou tieten!’ ook gelezen? En vonden jullie het ook zo leuk?

Dit artikel bevat affilliate links.

Eén reactie

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: