Boek | Zo voelt het op de boerderij

Ik ben gek op dieren. En ik vind het ook super leuk dat Mirthe dieren zo leuk vindt. Wij hebben twee katten en een konijn. En bij mijn ouders thuis hebben we een hond. Mirthe groeit dus met dieren op. Als ze ze ziet wordt ze helemaal enthousiast en als ze er niet zijn, kijkt ze continue naar de trap om te zien of de katten thuis komen (wij wonen op de eerste etage).

2015-10-05 10.07.28Ik vind het erg leuk om liefde voor dieren mee te geven aan mijn kleintje en daarom vind ik alle boekjes en speelgoed die ook maar iets met dieren te maken hebben erg leuk. Ook kleding met katten erop zijn echt de bom als je het mij vraagt. Check dit lieve kattenbroekje! 🙂 (het is van de vorige collectie van Next).

Maar goed, ik dwaal af. Terug naar waarom ik deze post begon: Vorige week liep ik door een bekende babywinkel en daar kwam ik een dieren voelboek tegen: Zo voelt het op de boerderij – van Xavier Deneux. Een heel leuk boek waarin allerlei dieren van de boerderij worden voorgesteld. En waarbij je van ieder dier de ‘vacht’ kunt voelen. Super leuk toch?

Voelboek-en-sophie-de-giraf

Ik kocht het en Mirthe vind het boek heel erg leuk. Het heeft kartonnen pagina’s dus ze kan er weinig aan kapot maken en er lekker zelf mee spelen. Dat dacht ik althans. Want een van de luikjes die in het boek te vinden zijn, namelijk het deurtje van het kippenhok, heeft Mirthe al vakkundig uit het boek gesloopt. Ach een boek is er om gelezen te worden en niet om in de kast te laten staan. Plakbandje erop en klaar is kees.

Zo-Voelt-Het-Op-De-Boerderij

Benieuwd geworden naar dit leuke dieren voelboek? Bestel Zo voelt het op de boerderij of zet hem op je verlanglijstje!

 

Deze blog bevat affilliate links.

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: