Boodschappen doen met peuter

Mirthe en ik gingen boodschappen doen. En toen kwamen we Woezel en Pip tegen😊 Dat was leuk!

Ik gaf haar weer eens een eigen karretje. De vorige keer was het geen succes want toen wilde ze per se allerlei dingen meenemen die ik niet wilde. Met een huilende dreumes onder mijn ene arm en een miniwinkelwagentje in mijn andere hand. Nu heb ik haar steeds opdrachtjes gegeven en dat vond ze leuk! Dus mijn filmpje was ook gelukt 😅

Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden.

Bedankt voor het kijken!

Reageer

Klik hier om een reactie achter te laten

Geef een reactie

Welkom!

Behoed jezelf voor een flinke dosis door een roze bril, volle luiers, babykleertjes en zwangerschapshormonen! Je bent terechtgekomen op Papaisdeliefste.com. Welkom op mijn blog. Ik ben Simone, 30 jaar oud, mama van Mirthe (4) en Ruben (1) en getrouwd met Thijs. Met dit blog hoop ik andere mama’s te inspireren, te informeren en bovenal ook te vermaken. Ik plaats hier mijn weekvlogs en mijn blogartikelen.

Lekker lezen of een van mijn video’s bekijken? Er staan inmiddels ruim 700 artikelen online, dus je kunt even vooruit.

Liefs, Simone

Heb je een vraag voor me? Of wil je samenwerken? Mail me dan! >> a href=”mailto:simone@papaisdeliefste.nl”>Simone@papaisdeliefste.com

Iedere zondag een nieuwe weekvlog!

%d bloggers liken dit: